Güneşin Kızları 32. Son Bölüm (Evi terk ettiler) -

Kanal D’nin Pazartesi vazgeçilmezi fenomen dizisi olan Güneşin Kızları dizisinde heyecan fırtınası devam ediyor. Güneşin Kızları son 32. Bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Nazlı, Selin ve Peri’nin yeni kardeşleriyle tanıştığı, Selin’in gerçeği daha fazla taşımak istemediği, Güneş’in kızlarıyla beraber evi terk ettiği Güneşin Kızları 32. Bölüm (son bölüm) izlemek isteyenler ve kaçıranlar için detaylar haberimizde. Güneşin Kızları son 32. Bölüm tek parça izleme şansı…

Güneşin Kızları 32. Son Bölüm (Evi terk ettiler) -

Güneşin Kızları 32. Son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Fenomen dizi Güneşin Kızları 32. Bölüm izleyenler aksiyon, heyecan, acı gerçekler, dram ne varsa karşılaştı. Güneşin Kızları 32. Son bölümde neler oldu sorusunun yanıtı da aşağıda.

GÜNEŞİN KIZLARI SON 32. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Güneşin Kızları 32. Son Bölümde; Yiğit Nazlı’nın peşinden gitmeye devam ediyor. Nazlı’nın “Benden hoşlanıyor musun” sorusuna Yiğit “Senden hoşlanmıyorum, sana aşık oldum” sözüyle cevap verince Nazlı şok oldu. Geçtiğimiz bölümde kaza geçiren Savaş ve Melisa’dan Melisa ağır yaralanmıştı. Melisa bu durumu kullanmaya kararlıydı. Savaş ise Melisa iyileşene kadar yanında kalmaya kararlıydı. Ali ve Selin cephesinde de sular durulmuyor tabii ki. Ve Güneş evden ayrılma isteğini Haluk’a açtı, bunu kabul edemeyeceğini söyleyen Haluk Güneş’in ikna edemedi. Selin, Nazlı ve Peri’yi de yanına alan Güneş evdekilerle vedalaşarak evi terk etti. Haluk ise arkalarından bakarak “Beni terk edemeyeceksin” deyip elindeki çerçeveyi kırdı. Bu arada Selin’in yakın arkadaşı olan Doruk da Levent’in oğlu çıktı. Dizide herkesin birilerinin çocuğu çıkması “Brezilya dizisine döndü” yorumları yapılmasına sebebiyet verdi. Güneşin Kızları 32. Son bölümünü izleyenler ekran başına kilitlendi. İşte Güneşin Kızları son bölüm tek parça izleme linki..

Güneşin Kızları 32. Bölüm (Son bölüm) izlemek için tıklayınız              

Kaynak: Diyarbakır Söz