Güneşin Kızları 34. yeni Bölüm 2. fragmanı yayında (Yayın günü değişti) -

Güneşin Kızları dizisinin yayın günü bir kez daha değişti. Yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan sezon içerisinde de yayın günü değişerek yoluna devam eden Güneşin Kızları dizisinin yayın günü bir kez daha değişti. Güneşin Kızları dizisi hangi gün ne zaman yayınlanacak diye merak edenlere hemen söyleyelim. Güneşin Kızları artık Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşacak. Güneşin Kızları 34. Yeni bölüm fragmanı da yayında ve izleyebilirsiniz.

Güneşin Kızları 34. yeni Bölüm 2. fragmanı yayında (Yayın günü değişti) -

Emre Kınay, Hande Erçel, Tolga Sarıtaş gibi önemli oyuncuların başrollerini paylaştığı ve daha önce Pazartesi günleri ekranlara gelen Güneşin Kızları dizisinin yayın günü değişti. Peki, Güneşin Kızları yayın günü neden değiştirildi, hangi güne alındı, ne zaman yayınlanacak? Ayrıntıları sizler için derledik. Güneşin Kızları 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aslında çok fazla detayına inmeye gerek yok. Güneşin Kızları dizisi Pazartesi gününe alındığından beri reytinglerde çok fazla tutunamadı zaten. Hele ki Kırgın Çiçekler ve Paramparça gibi kendini kanıtlamış dizilerin karşısına çıkmak her dizinin harcı değildi. Üstüne üstlük bir de O Ses Türkiye başlayınca Güneşin Kızları iyice dibe vurdu. Hatta öyle ki geçtiğimiz hafta reytinglerde ilk 20’ye bile giremedi. İşte bu reyting sonuçları dizinin akıbetini de farklı yöne çevirdi. Yayından kaldırılmadı ama yayın günü değişti Güneşin Kızları’nın. Güneşin Kızları bundan böyle Cumartesi akşamları ekranlara gelecek.

GÜNEŞİN KIZLARI YENİ GÜNÜNDE BAŞARILI OLABİLECEK Mİ?

Güneşin Kızları dizisinin Cumartesi günleri reytinglerde başarılı olup olmayacağı büyük merak konusu. Ama hemen söyleyelim, aynı gün Show TV’de İlişki Durumu Karışık, ATV’de Kertenkele, Star TV’de Göç Zamanı dizileri izleyicisiyle buluşuyor. Hele bir de birkaç haftaya Cumartesi günleri Survivor’ın da yayınlanacağını düşünürsek, Güneşin Kızları dizisinin yine işi zor olacak gibi. O yüzden Güneşin Kızları hayranlarını üzmek gibi olmasın ama dizinin final bölümleri yaklaşıyor tahminini yapabiliriz.

Bu hafta Güneşin Kızları yayınlanmayacak. Haftaya, yani 13 Şubat 2016 Cumartesi günü 34. Bölümüyle ekranlara gelecek fragmanı da yayınlandı ve izleyebilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz