Güneşin Kızları 6. Bölüm Fragmanı (Ali ve Selin’den aşırı yakınlaşma) -

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Güneşin Kızları’nın 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle heyecan fırtınası yaratan Güneşin Kızları 6. Bölümle ilgili detayla haberimizde…

Güneşin Kızları 6. Bölüm Fragmanı (Ali ve Selin’den aşırı yakınlaşma) -

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Güneşin Kızları’nın 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle heyecan fırtınası yaratan Güneşin Kızları 6. Bölümle ilgili detayla aşağıda…

Güneşin Kızları’na Survivor’dan transfer

Bir dönem TV8’in yayınladığı Survivor’ın başarılı yarışmacısı Fatmagül Fakı,  artık Kanal D’nin yayınldığı fenomen dizi Güneşin Kızları’nda kendini gösterecek. Fatmagül Fakı, Dünyaca ünlü model Adriana Lima’ya olan benzerliği ile gündemden düşmemişti.Yerli Adriana Lima yani Fatmagül Fakı Survivor 2013 kadrosunda yer almıştı. Fakı Adriana Lima’ya olan benzerliği tüm Türkiye’de yankı uyandırmıştı. Güneşin Kızları’na transfer olan güzel oyuncu Fatmagül Fakı’nın hangi karakteri canlandıracğı merak konusu.

Güneşin Kızları 6. Bölüm Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın!

Güneşin Kızları 6. Bölümü Ali ile Selin birlikte mi oluyor?

Ali ile Selin evde baş başa ve ıslaklar,Haluk’un bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verir. Güneş, Nazlı’nın kendi kendisini kandırdığını düşünmektedir. Yıllar önce onları terk eden Zafer’in, Haluk’la ne gibi bir ilgisi olacaktır? Güneş ise, Haluk'un sürpriz itirafıyla derinden sarsılır.

Savaş, Nazlı’nın planını öğrenince suç ortağını yalnız bırakmak istemez. İkilinin içine düştükleri maceranın sonuçları şok edici olacaktır. Yıllar önce babasını silen Selin’in olaya tepkisi, Nazlı’dan tamamen farklı olur. Selin, her zamanki gibi umursamaz ve neşeli görünür. Fakat bu neşesinin altında acı çeker. Ali ise Selin’in acı çektiğini görebilen tek insandır.

Kaynak: Diyarbakır Söz