Görüş Bildir

Güneşin Kızları 8. Yeni Bölüm Fragmanı (Ali Tokat'ı yedi) -

Fenomen dizi Güneşin kızları 8. Yeni bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Güneşin Kızları 8. Bölüm’de Haluk çocukları buluyor. Savaş’ın nerede olduğunu soran Haluk kendisine çıkışan Ali’ye tokatı patlatıyor. İşte Güneşin Kızları 8. Bölüm fragmanını izleme şansı.

Güneşin Kızları 8. Yeni Bölüm Fragmanı (Ali Tokat'ı yedi) -

Kanal D’nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Güneşin Kızlarında 7. Bölüm sonlandı. 7. Bölüm biter bitmez Güneşin Kızları 6 Ağustos 8. Bölüm fragmanı da yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Güneşin Kızları 8. Bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI 8. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Güneşin Kızları 8. Bölüm’de kıyamet kopuyor adeta. Haluk Ali, Selin ve Nazlıyı buluyor. Ancak Savaş’ın nerede olduğuna kafayı takmış durumda. Ali her şeyi kendisinin organize ettiğini, kızları kendi ayarttığını ve Savaş’ı kaçırdığını ifade ediyor. Babasına dönüp “Ceza işini de baş başa konuşalım baba” diyen Ali’ye Haluk tokatı yapıştırıyor. Güneşin Kızları 8. Bölüm’ü bir hafta sonra ekranlarımızda olacak ama merak şimdiden başladı. Güneşin kızları 8. Bölüm 1. Fragmanı…

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi