Güneþin Kýzlarý 3. bölüm yine fýrtýnalar estirdi. Kanal D'nin yeni sezonun bomba dizilerinden Güneþin Kýzlarý son bölüm ilgili detaylarý sizler için derledik. Haluk'un geri dönmesi Güneþ'i þoke ediyor. Ýþte Güneþin Kýzlarý 3. Bölüm tek parça izleme fýrsatý haberimizde...>
Baþarýlý oyuncular Emre Kýnay ve Evrim Alasya'nýn baþrollerini paylaþtýklarý Güneþin Kýzlarý 3. bölüm ile perþembe akþamý ekranlarýmýza konuk oldu.
Ali’nin yaþadýðý öfke krizinin sebebinin Selin olmasý, aileye bomba gibi düþer. Rana bu fýrsatý kaçýrmaz ve Haluk’a iki ailenin bir araya gelmesinin daha büyük problemlere yol açacaðýný söyler. Ancak Haluk ile Güneþ artýk evlenmiþtir. Bunu duyan Rana’nýn kolay vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.
Güneþ, Selin’in Ali’ye söylediklerinden ötürü hayal kýrýklýðý yaþar. Haluk ve Güneþ, Selin ve Ali’yi konuþmak için karþýlarýna alýr. Selin, Ali’den özür diler. Ali ise yaþanan tatsýzlýklarý arkalarýnda býrakmak için heveslidir. Güneþ ve Haluk’un gözünde problem çözülmüþtür ama gerçek çok farklýdýr.
Annesinin baþýna getirdiklerinden ötürü vicdan azabý duyan Nazlý ise, deðiþmeye karar verir. Peri’nin de yardýmýyla Nazlý, sosyal ve uyumlu biri olmayý deneyecektir. Kendi uyum sürecine Savaþ’ý da dahil etmeye karar veren Nazlý, Savaþ’ý Ali’nin partisine davet eder. Nazlý, partiye Haluk’un Güneþ’e hediye ettiði kelebekli kolyeyi takarak gider. Nazlý’nýn bilmediði þey ise, bu kolyenin Melisa’ya ait olmasýdýr.