Görüş Bildir

Güneşin Kızları yeni bölümyenler büyük keyif aldı - Güneşin Kızları 22. bölüm

Kanal D’nin fenomen dizisi Güneşin Kızları son 22. Bölümü ile izleyenlerinin ağzını açıkta bıraktı. Haluk, Levent’te bir yalan olduğunu ve Ahmet’in ondan uzak durması gerektiğini söyledi. Savaş Nazlı ile beraber Rana Hanım’a bir intihar oyunu kurtardı. Güneşin Kızları 16 Kasım 22. Bölüm (Son bölüm)’de neler oldu ve Güneşin Kızları 22. Son bölüm tek parça izleme şansı…

Güneşin Kızları yeni bölümyenler büyük keyif aldı - Güneşin Kızları 22. bölüm

Güneşin Kızları 22. Son bölümde izleyenler reklamlarda bile kanalı değiştirmedi. Güneşin Kızları 22. Son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI 22. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Sevilay’a olan ilgisi yüzünden Haluk Levent’e oldukça tepki gösterdi. Savaş ve Nazlı, Nazlı’nın hazırladığı bir oyunla Rana Hanım’ı kandırmayı başardılar. Savaş, annesinin Rana Hanım’ın yüzünden intihar ettiğini öğrendi. Savaş Rana Hanım’a “Artık bana oğlum deme, ben senin oğlun değilim, sen de benim annem değilsin, ben Mertoğlu değilim, bana artık oğlum deme” diye konuştu. Rana gözyaşlarına boğularak “Gitme” dese de Savaş ve Nazlı, Savaş’ın annesinin evinden el ele ayrıldılar. Selin, Elif’in telefonda konuşurken Elif’in yalancı ve yapmacık bir kız olduğunu öğrendi. Elif’in konuştuğu kişinin kim olduğu bilinmiyor ama Selin hislerinde haklı çıktı. Levent Sevilay’a olan ilgisini Ali’ye de açtı. Ali’nin bu duruma tepkisi merakla bekleniyor. Güneşin Kızları 22. Bölüm izlenme rekoru kırabilir.

GÜNEŞİN KIZLARI 22. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi