Görüş Bildir

Günün konusu Murat Dalkılıç sevgilisi Hande Erçel'e gergin bir film teklifi yaptı

Murat Dalkılıç Hançe Erçel aşkı devam ediyor. Büyük bir aşkla Merve Boluğur ile evlenen Murat Dalkılıç geçtiğimiz eylül ayında ayrılık kararı almış ve çift bir celse de boşanmıştı. Sİyah İnci dizisi ile gönüllerde taht kuran Hande Erçel'e sevgilisi Murat Dalkılıç'IN FİLM TEKLİFİ İSE günün konusu oldu

Günün konusu Murat Dalkılıç sevgilisi Hande Erçel'e gergin bir film teklifi yaptı

Murat Dalkılıç Hançe Erçel aşkı devam ediyor. Büyük bir aşkla Merve Boluğur ile evlenen Murat Dalkılıç geçtiğimiz eylül ayında ayrılık kararı almış ve çift bir celse de boşanmıştı. Merve Boluğur'un psikolojik sorunlar yaşadığı geçtiğimiz günlerde rtaya atılan iddialar arasında yer alırken, urat Dalkılıç, Hande Erçel ile bir aşka yelken açmıştı. Öyle ki şu sıralar Perşembe akşamları yayınlanan Sİyah İnci dizisi ile gönüllerde taht kuran Hande Erçel'e sevgilisi Murat Dalkılıç tarafından bir teklif sunulduğu ve ortak bir film projesinde uer alacakları söyleniyor.

Murat Dalkılıç Hande Erçel çiftinin birlikte oynayacağı filmin adı bilinmezken, .ekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak olan filmin konusunun gerilim tarzı olacağı söyleniyor. Aşk ve işlerini birleştiren çiftten yakın zamanda da güzel haberler geşeceği iddia ediliyor. Öyle ki Hande Erçel, Siyah İnci setinde Murat Dalkılıç ile aynı projede olacağının heyecanını anlatırken gözlemlendiği de söyleniyor.

HAYIR CEVABI ALMIŞTI

Murat Dalkılıç Posta'da geçen habere göre gerilim filminde başrol oynayacak ve bu film için daha önce eski eşi Merve Boluğur ile kamera karşısına geçecekti ancak çift ayrıldı ve Boluğur filmden vazgeçti. Tüm bunların yaşanması üzerine Murat Dalkılıç eski sevgilisi Ekin Türkmen'e teklif götürse de "Hayır" yanıtını aldı.

AŞK BOMBASI GÜNDEME DÜŞMÜŞTÜ

Star TV'de yayınlanan Siyah İnci adlı dizide başrol oynayan Hande Erçel hakkında magazin gündemini sarsacak bir iddia daha geldi.

Hande Erçel eski sevgilisinin yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler ile kısa bir süre öncesine kadar sevgiliydi.

ddialara göre Murat Dalkılıç ve Hande Erçel'in yeni bir aşka yelken açtığı dile getirildi.

GEÇMİŞİNİ TEMİZLEMİŞTİ

2 yıllık evliliğini Eylül ayında bitiren Murat Dalkılıç Boluğur ile oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinin dekorasyonunu tamamen değiştirdi.  Barışma konusunda umudu kalmayan Dalkılıç çareyi geçmişi silip önüne bakmaya karar verdi ve geçmişi silmeye ilk önce evini değiştirmekle başladı. Mimar Nisan Akar İncir'le evinin dekorasyonunu değiştirmeye karar veren Dalkılıç bu anı sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı.

BABA OLMAK İSTİYOR

Murat Dalkılıç aynı günün akşamında bir avm çıkışında görüntülendi. Eski hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan sanatçı ''Çocuklara olan sevgimi anlatamam. Yaş artık 35 oluyor. 40 yaşına kadar baba olmak istiyorum. Bu benim en büyük hayalim. Bir küçük Murat hoş olmaz mı yani?''

SEBEP ESER YENERLER MİYDİ

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın ayrılığının arkasında Eser Yenenler'in etkili olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberler karşısında sessizliğini koruyan Eser Yenenler'e arkadaşı Murat Dalkılıç sahip çıktı.

Dalkılıç, sosyal medya hesabından, "Eser'i böyle bir şeye alet etmek neden? Hiç üzülmüyor musunuz ya, böyle doğrusunu bilmediğiniz haberleri yazarken?" açıklamasını yaptı.

İddiaya göre, Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç Çeşme'de bilinmeyen bir sebepten kavga etti. Eser Yenenler sakinleşmesi için Dalkılıç'ı evine davet etti. İlerleyen saatlerde kız arkadaşlarını da eve çağırdı. O geceden haberdar olan Merve Boluğur çılgına döndü ve boşanma kararı aldı.

MURAT DALKILIÇ HAKKINDA

Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983'de İzmir'de doğdu. Piyano eğitimi alan Murat Dalkılıç 15 yaşında ilk müzik grubunu kurdu. Kuşadası'nda orta öğretimi yıllarında basketbolcu olmaya karar verdi. Murat Dalkılıç, 15 yaşında okulda ilk müzik grubunu kurdu ve grubun solistliğini üstlendi. Kuşadasısporda profesyonel basketbolcu olduğunda 17 yaşındaydı. 1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi.

Murat Dalkılıç, müzik kariyerine ilk olarak kafe barlarda gitar çalarak başladı ve İzmir'in çeşitli gece kulüplerinin sonra tüm Türkiye'de sahne programlarına devam etti. Aynı zamanda Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur.

Murat Dalkılıç, ilk olarak 2008 yılında Murat Boz ile düet yaptığı “Kasaba” şarkısıyla çıkış yaptı. Şarkı pek çok listede 1 numaraya yükseldi. 2009 yılında “La Fontaine” şarkısıyla başarısını devam ettirdi. Murat Dalkılıç, 2010 yılında çıkardığı “Merhaba” albümünü çıkardı ve albümden “Külah”, “Kıyamadım İkimize”, “Merhaba Merhaba”, “Dönmem” adlı parçalara video klip çekti. 2011 yılında Hepsi grubu ve Volga Tamöz ile beraber “Şık Şık” adlı parçaya düet yaptı. 2012 yılında çıkardığı “Bir Güzellik Yap” adlı albümünü çıkardı ve ilk klibi albümle aynı adı paylaşan “Bir Güzellik Yap” adlı parçaya çekti.

Murat Dalkılıç, Uganda'da inşaatı gerçekleştirilecek; içeriğinde okul, hastane, aşevi ve meslek okulu olacak yapı için, Kimse Yok Mu Derneği derneği ve Samanyolu Haber televizyonu tarafından başlatılan hayır kampanyası çerçevesinde, “İnsanlık Ölmedi” isimli Samanyolu Haber TV'de Ağustos 2011'de yayınlanan programda sanatçı telefonla yardım topladı. Kayahan, Seda Sayan, Ümit Sayın, Erhan Güleryüz, Murat Kekilli, İbrahim Erkal, Vatan Şaşmaz, Tolgahan Sayışman ve Erhan Ufak gibi ünlülerle birlikte Dalkılıç'ın da telefonla hayırseverlerle görüştüğü kampanyada yardım toplandı. Merve Boluğur ile 2013 yılının yaz aylarında başlayan ilişkisi 2014 yılının Aralık ayında sona ermiştir.

Murat Dalkılıç Çıkardığı Albümleri

2008    Kasaba

2009    Pardon

La Fontaine

2010    Merhaba

2012    Bir Güzellik Yap

2014    Daha Derine

Murat Dalkılıç'ın Video klipleri

2008    “Kasaba”    Kasaba

2009    “La Fontaine”    La Fontaine

2010    “Külah”    “Merhaba”

“Kıyamadım İkimize”

“Merhaba Merhaba”

2011    “Dönmem”

“Şık Şık” (ft. Volga Tamöz & Hepsi)    Şık Şık

“Çatlat”    “Merhaba”

2012    “Bir Güzellik Yap”    “Bir Güzellik Yap”

“Kader”

“Luzumsuz Savaş”

2013    “Bir Hayli”

“Neyleyim İstanbul'u”

2014    “Bu Nasıl Aşk”    “Daha Derine”

“Derine”

2015

“Kördüğüm”

“Yani”

Murat Dalkılıç'ın Aldığı Ödüller

2009    Kral TV Video Müzik Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2009    Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2009    Boğaziçi Üniversitesi Medya Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2010    Pal Fm Müzik ödülleri    En İyi Canlı Sahne Performansı

2010    Kral Tv Video Müzik Ödülleri    Radyolarda En Çok Çalınan Sarkı “Kasaba”

2013    Radyo Boğaziçi Ödülleri    En İyi Erkek Pop Müzik Sanatçısı

2014    İstanbul Fm Altın Ödülleri    En İyi Erkek Pop Erkek Sanatçı

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir