Görüş Bildir

Güzel şarkıcı Mutlu Kaya: Müziğe yeniden devam edeceğim

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, GATA'daki tedavisinin ardından evine döndü. Kendisini iyi hissettiğini belirten Kaya, "Daha da iyi olacağım. Yine müziğe devam edeceğim. Müziği asla bırakmam. Halen şoktayım. Daha bir şey düşünemiyorum. Ama en çok şarkı söylemeyi özledim" dedi.

Güzel şarkıcı Mutlu Kaya: Müziğe yeniden devam edeceğim

Özel bir televizyon kanalında ses yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 18 Mayıs günü uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralanan Mutlu Kaya, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) 70 gün tedavi gördü. Tedavisinin ardından Ergani'deki evine dönen Mutlu Kaya, henüz kendisine yönelik saldırı olayın şokunda olduğunu söyledi. Mutlu Kaya, en büyük isteğinin şarkı söylemek olduğunu güçlükle anlatarak, "Ben hala olayın şokundayım. Her şey hala rüya gibi. Kendimi çok iyi hissediyorum. Daha da iyi olacağım. Yine müziğe devam edeceğim. Müziği asla bırakmam. Halen şoktayım. Daha bir şey düşünemiyorum. Ama en çok şarkı söylemeyi özledim" dedi.

BABA MEHMET KAYA: “YÜZDE ELLİ BİR GELİŞME VAR”

Mutlu'nun babası Mehmet Kaya, GATA'da tedavi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun desteğinin olduğunu söyledi. Mehmet Kaya, "Ankara'da 70 gün kaldık. Orada bize çok yardımcı oldular, gereken tedaviyi oldu orada. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızın desteği ile orada iyi bir tedavi gördük. Kızımı hava değişimine gönderdiler, biraz dinlensin diye. Burada 15-20 gün kalacağız. Bayramdan sonra tekrar tedaviye başlayacağız. GATA bizi bekliyor 3 ay sonra oraya gideceğiz. Sıraya koymuşlar. Bu esnada kızımı yalnız bırakmayacağız. Biraz kaldıktan sonra tekrar tedaviye başlayacağız. Yüzde elli civarında bir gelişme var. Biz yetkililerden tedavisi için yardım bekliyoruz. Kimseden başka bir şey beklemiyoruz. Kızımın eski haline dönmesini bekliyorum" dedi.

ANNE HANIM KAYA: “GEÇMİŞE GÖRE ÇOK BÜYÜK FARK VAR”

Anne Hanım Kaya ise, tek arzusunun yardım alarak birkaç adım atabilen, tedavi sonucu yeniden yürüyebilmesini umduğu  kızı Mutlu'nun eski sağlığına kavuşması olduğunu söyledi. Anne kaya, şöyle dedi:

"Geçmişe göre çok fark var. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Sare Davutoğlu da, çok ilgilendiler. Çok iyi karşılandık, tedavimizi çok iyi yaptık. Tekrar geri döneceğiz. Sadece tedavi için yardım bekliyoruz. Daha iki yıl tedavi sürecimiz var. En büyük arzum kızımın tekrar eski haline dönmesi. Daha uzun bir süreç var önümüzde. Şimdi iletişimimiz çok daha iyi. Önce anlamıyordu, dinlemiyordu, şu an her şeyimiz iyi, konuşmamız iyi, geçmişe göre çok büyük bir fark var" dedi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi