Görüş Bildir

Hande Ataizi ile Sony Channel'da gelin adayı çıldırdı! İfşa ediyor

Hande Ataizi ile izdivaç programında skandal açıklama. İnsanları kandırarak adeta rekorları toplayan izdivaç programları geçtiğimiz aylarda KHK ile yasaklanmışTI. Hande Ataizi ile programı Zuhal Topal'dan kalanları toplarken, halinden çok sıkılmış olduğu belli olan gelin adayı bir açıklama yaptı.

Hande Ataizi ile Sony Channel'da gelin adayı çıldırdı! İfşa ediyor

Hande Ataizi ile izdivaç programında skandal açıklama. İnsanları kandırarak adeta  rekorları toplayan izdivaç programları geçtiğimiz aylarda KHK ile yasaklanmış, Esra Erol format değişikliği ile yoluna deva etmeye karar vermiş Zuhal Topal ise program bitirme kararı almıştı. İşte geçtiğimiz hata başlayan Hande Ataizi ile programı Zuhal Topal'dan kalanları toplarken, halinden çok sıkılmış olduğu belli olan gelin adayı bir açıklama yaptı. Hande Ataizi ile izdivaç programında gelin adayı 'Sizleri kandırıyoruz' diyerek programda adeta şok etkisi yarattı.

HANDE ATAİZİ İLE DE KANDIRIYOR

Olgun Kızıltepe'nin haberine göre, Kenan Doğulu'ya benzerliğiyle dikkat çeken talibini de geri gönderen Sevgi, gerekçesini açıklarken "Anlaşarak geldik biz buraya. Kandırıyoruz aslında sizi. Anlaştık da geldik"ifadelerine yer verdi. Bu sözlerin ardından stüdyo bir anda buz kesti. Yaptığı hatanın farkına varan gelin adayı, bir süre bekledikten sonra "Desem de inanmayın" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

SONY CHANNEL İZLEME NASIL OLUR?

Hande Ataizi İle izdivaç programı bilindiği üzere Sony Channel'De yayınlanıyor. İşte programı izlemek için kanal bilgileri.

TÜRKSAT Frekans: 11558 Symbol Rate: 30000 Fec: 2/3 Polarizasyon: Dikey DİGİTÜRK Sony Channel Türkiye kanalını Digitürk 51. kanaldan izleyebilirsiniz. D-SMART Sony Channel Türkiye kanalını D-Smart 52. kanaldan izleyebilirsiniz. TİVİBU Sony Channel Türkiye kanalını Tivibu 63. kanaldan izleyebilirsiniz. KABLO TV Sony Channel Türkiye kanalını Kablo TV 256. kanaldan izleyebilirsiniz. TURKCELL TV+ Sony Channel Türkiye kanalını Turkcell TV+ 149. kanaldan izleyebilirsiniz.

HANDE ATAİZİ REYTİNGLERE KOŞUYOR

Skandal programlardan biri olan Hande Ataizi ile programı bilindiği üzere Zuhal Topal'la adaylarını toplamakta.  Hande Ataizi ile de İzdivaç programı ilk günden çok konuşulmaya başladı. Öyle ki  Hande Ataizi'nin giydiği cesur kıyafette bir okadar izleyenleri kendisine baktırdı.  Mavi renkli mini elbisesi ile Ataizi izdivaç programlarının rezilliği komik bir şekilde yine başladı.

HANDE ATAİZİ HAKKINDA

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal’ en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Ardı ardına çektiği diziler hit ve uzun soluklu olmuştur.

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır. Ataizi, 2002'de Cem Davran'la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında, manken Sevda Demirel'in tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündeminde baş sırada yer almıştı.

Özellikle, estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmaya çalışırken görüntülenince magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuğunu yapmıştır. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.

Bir dönem, TNT'de yayınlanan Dest-i İzdivaç'ı sunmuştur. 2012 yılında Star'da yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir