Görüş Bildir

Hande Yener uçan tekme yedi! Peki Hande Yener'in sağlık durumu nasıl

Hande Yener geçtiğimiz akşam Başakşehir'de konser verdi. Konser sırasında Hande Yener'in aşına ilginç bir olay geldi. Hareketli şarkısında dansçılarıyla birlikte dans eden Hande Yener'in dansçılarından biri çarptı ve akabinde de Hande Yener'in dişinin kırıldığı gözlemlendi.

Hande Yener uçan tekme yedi! Peki Hande Yener'in sağlık durumu nasıl

Hande Yener geçtiğimiz akşam Başakşehir'de konser verdi. Konser sırasında Hande Yener'in aşına ilginç bir olay geldi. HAreketli şarkısında dansçılarıyla birlikte dans eden Hande Yener'in dançılarından biri çarptı ve akabinde de Hande Yener'in dişinin kırıldığı gözlemlendi. Olay sonrasında herkes ünlü sanatçıcının durumunu merak etmekte

Hande Yener Başakşehir'de bulunan bir AVM'de konser verdi.Keyifli başlayan konserde dançısının çarptığı Hande Yener'in dişi kırıldığı dudağı patladı. O anlar konseri izleyenlerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde takla atan dansçının ayağının Yener'in suratına çarptığı görülüyor. Diğer dansçıları tarafından apar topar kulise götürülen Hande Yener, tedavisinin ardından sahneye tekrar çıktı. Olay anını anlatıp "Uçan tekme yedim" diyen Yener, konserine devam etti.

DEMET AKALIN İLE BARIŞIYOR MU

Demet Akalın, önceki gün Bebek Lokal çıkışı objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla kahvaltı yapan şarkıcı, eşi Okan Kurt’un doğum günü kutlamalarıyla ilgili, “Aslında Okan’ın yaş günü bugün, benim de pazar. İkimiz birlikte başka bir yerde kutlayacağız. Yerini söylemem” diyerek espri yaptı. Uçankuş'un haberine göre; Aleyna Tilki’nin “Popun prensesi benim” sözleri hatırlatılan Akalın, “Ona her şey yakışır. Prenses de kraliçe de olabilir” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir