Hayat Şarkısı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tıkla(Kerim Zor Durumda)

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümüyle yine ekranlara kilitleyecek. Arzuları ve sahip oldukları arasında ardı ardına savrulan kahramanların aşklarını, kavuşmalarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatan Hayat Şarkısı yeni bölümünde neler yaşanacak? Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Hayat Şarkısı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tıkla(Kerim Zor Durumda)

Kanal D’nin başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştıkları dizisi “Hayat Şarkısı” nın yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuz, yönetmenliğini Cem Karcı ve senaryosunu Mahinur Ergun kaleme alıyor.

Kanal D’nin, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya Üstündağ, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştıkları, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı, senaryosunu Mahinur Ergun’un kaleme aldığı yeni dizisi “Hayat Şarkısı” için ünlü oyuncu Burcu Biricik hayatında ilk kez stüdyoya girip şarkı söyledi.

Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak? Yeni Bölüm Hakkında Tüyolar

Arzuları ve sahip oldukları arasında ardı ardına savrulan kahramanların aşklarını,  kavuşmalarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatan “Hayat Şarkısı” nın üçüncü bölüm özeti ise şöyle;

Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Almanya'da büyük bir sürprizle karşılaşan Hülya, yeni bir plan yapıyor! Kerim, Hülya'yı tehdit ediyor; Hülya geri adım atmıyor! Hayat Şarkısı yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

KONU

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak  Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Yapım : Most Production

Yapımcı: Gül Oğuz

Yönetmen: Cem Karcı

Senaryo: Mahinur Ergun

BURCU BİRİCİK

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya, Elmalı’da doğmuştur. Annesi babasından boşanmıştır. Bir abisi vardır. Annesi çalıştığı için anneannesinin yanında büyüdü. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldı. İzmir’e üniversite okumaya geldi.

 Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde okurken bir yandan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol aldı.

2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçildi. 2011 yılında “Artiz Mektebi" adlı Osmantan Erkır’ın sunuculuğunu üstlendiği yarışmaya katıldı. Yarışmada Nurgül Yeşilçay, Sinan Çetin ve Müjde Ar’dan oluşan jüri karşısında yarıştıktan sonra Burcu Biricik birinci oldu. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) dizilerinde küçük roller aldı.

Burcu Biricik, 2012 yılında “Düşman Kardeşler” adlı dizide Tarık Papuççuoğlu, Murat Eken, Kaan Urgancıoğlu, Oya Aydoğan, Hande Subaşı, ile rol aldı.

2013 yılında “Beni Böyle Sev” adlı dizide Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Eda Ece, Ozan Osmanpaşaoğlu, Mert Turak, Yusuf Akgün, Selen Uçer ile beraber oynadı.

2014 yılında başrollerinde Uğur Polat, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu’nun oynadığı “Ulan İstanbul” adlı dizide oynadı.

2014 yılında başrollerini Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız, Şükran Ovalı ve Yasemin Allen’in paylaştığı “Şeref Meselesi” adlı dizide Kübra Güngör karakterini canlandırdı.

Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 2016 Temmuzunda evlenecek.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Filmleri ve Dizileri :

2016 - Hayat Şarkısı ( Hülya) (TV Dizisi)

2014 - Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)

2014 - Ulan İstanbul (TV Dizisi)

2014 - Bana Masal Anlatma (Sinema Filmi)

2013 - Kedi Özledi (Sinema Filmi)

2013 - İnanç Odası (Sinema Filmi)

2013 - Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)

2012 - Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)

2012 - Ustura Kemal (TV Dizisi)

2011 - Muhteşem Yüzyıl (TV Dizisi)

Oynadığı Reklâmlar:

2013 - n11.com

2013 - Molped

2013 - Tudors Gömlek

2012 - Biskrem

2011 - Zen Profilo

ECEM ÖZKAYA

Ecem Özkaya, 25 Haziran 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Ecem Nur Özkaya’dır. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünden mezun oldu.

 2007 yılında yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı “Kartallar Yüksek Uçar” dizisinde Seval rolünü oynayarak dizi hayatına başladı. Dizide Fikret Hakan, Nurseli İdiz, Kerem Alışık, Kemal Pekser, Nursel Köse, Ufuk Bayraktar, Mehmet Bilge Aslan, Kuzey Vargın, Ziynet Sali gibi isimler oynamıştır.

2011 - 2012 yılları arasında yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı ve başrollerini Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Melike Güner ve Zuhal Olcay'ın paylaştığı “İffet” adlı dizide Nil karakterini canlandırdı.

2012 - 2014 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlan “Zengin Kız Fakir Oğlan” adlı dizide Ufuk Özkan, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Mahir İpek, Ferdi Akarnur, Kemal Kuruçay gibi isimlerle birlikte rol aldı.

Ecem Özkaya, 24 Ağustos 2010 tarihinde oyuncu Mustafa Üstündağ ile evlendi. Ahmet Kaan (d.2013) adında bir oğlu vardır.

Çekimleri 2015 Eylül’de başlayan, senaryosunu Alptekin Öztürk, Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Orçun Benli’nin oturduğu 5 Dakkada Değişir Bütün İşler'in başrollerinde Bülent Şakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuğ, Ecem Özkaya, Murat Şahan, Ali Düşenkalkar, Neslihan Acar, Nezih Tuncay oynamıştır.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2016 - Hayat Şarkısı (Melek)(TV Dizisi)

2015 - 5 Dakkada Değişir Bütün İşler (Ceyda) (Sinema Filmi)

2012 - 2014 - Zengin Kız Fakir Oğlan (Biricik) (TV Dizisi)

2011 - 2012 - İffet (Nil) (TV Dizisi)

2010 - Cümbür Cemaat Aile (Zeynep) (TV Dizisi)

2009 - Sizi Seviyorum (Eda 5) (Sinema Filmi)

2009 - Elveda Rumeli 3. Sezon (Küçük Zarife) (TV Dizisi)

2008 - Havalimanı / İyi Uçuşlar (İdil) (TV Dizisi)

2007 - Kartallar Yüksek Uçar (Seval) (TV Dizisi)

TAYANÇ AYAYDIN

Tayanç Ayaydın, 7 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul’da İstanbul’lu bir ailenin tek çocuğu olarak doğmuştur. İlkokulu Özel Doğa kolejinde okumuştur. Liseye Tercüman Lisesinde başlıyor ve İstek Vakfı Lisesi ile devam ediyor. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünde okudu ve 2001 yılında mezun oldu. Komedi Dram Tiyatro Topluluğu, Stüdyo Drama ve Alchera Tiyatro Topluluğu’nda oynadı. Alchera’da barmenlik de yaptı.

 2004 yılında oynayan “Aliye” dizisinde Doktor Kahraman rolü ile tanınmaya başladı.

Ben Hopkins imzalı "Pazar-Bir Ticaret Masalı" filminde göstermiş olduğu başarılarla dikkatleri üzerine çekmiş 2008 yılında düzenlenen Antalya Altın Portakal Film festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü yine aynı yılda düzenlenen Locarno Film Festivalinde en iyi erkek oyuncu ödüllerini kazanmıştır.

Osman Sınav tarafından yaratılan, 2009 yılında başlayan “Sakarya Fırat” dizisinde başrol oynadı.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren “Zeytin Tepesi” dizisinde başrollerini Aslıhan Gürbüz ve Tayanç Ayaydın oynuyor. Diğer rollerde Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin tepesi’nin yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi.

Eğirdir gölü kıyısında da bir evi olan Tayanç Ayaydın, bateri, gitar ve saksafon çalabiliyor.

Tayanç Ayaydın, 5 Temmuz 2011 tarihinde oyuncu Bulut Köpük ile evlendi. Ancak evlilik 4 ay sürdü. Yabancı uyruklu öğretmen sevgilisi Sally Ghalayini ile nişanlandı.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Ödülleri :

2008 - Antalya Altın Portakal Film Festivali, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Pazar - Bir Ticaret Masalı)

2008 - Locarno Film Festival, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Pazar - Bir Ticaret Masalı)

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2016 - Hayat Şarkısı (Hüseyin)(TV Dizisi)

2016 - Emanet (Mirza) (TV Filmi)

2015 - Son Bir Dans (Tolga) (Sinema Filmi)

2015 - Güvenlik (Mirza) (TV Filmi)

2014 - Zeytin Tepesi (Tarık Karatay) (TV Dizisi)

2013 - Aşk Kırmızı (Ferhat) (Sinema Filmi)

2010 - Ses (Sinema Filmi)

2009 - 2012 - Sakarya Fırat (Osman Kanat) (TV Dizisi)

2009 - Ey Aşk Nerdesin (Serdar) (TV Dizisi)

2009 - Büşra (Yaman) (Sinema Filmi)

2009 - 11'e 10 Kala (Ömer) (Sinema Filmi)

2008 - Aşk Yakar (Selim) (TV Dizisi)

2007 - Pazar - Bir Ticaret Masalı (Mihram) (Sinema Filmi)

2006 - 2007 - Sıla (Abay) (TV Dizisi)

2004 - Ziyaret (Kısa Film)

2004 - Kalbin Zamanı (Genç Cemil) (Sinema Filmi)

2004 - Gece Yürüyüşü (TV Dizisi)

2004 - Aliye (Kahraman) (TV Dizisi)

AHMET MÜMTAZ TAYLAN

 1989-93 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda, 1993 - 1994 tiyatro sezonunda Almanya'da Theater an Der Ruhr'da Roberto Ciulli ile birlikte çalıştı. 1994 yılından başlayarak bir çok projede ustası Yücel Erten ile çalıştı.

Devlet Tiyatrolarında 18 yıl süreyle; oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni, genel müdür danışmanı ve kurucu üyesi olduğu Devlet Tiyatroları Sanatçıları Derneği DETİS'de çeşitli dönemlerde Genel Sekreter, Genel Başkan görevlerini üstlendi. 2006 yılında Devlet Tiyatrolarından istifa ederek ayrıldı.

Ankara Üniversitesi Dil-Tarih ve Coğrafya Fakültesi (DTCF) Tiyatro Bölümü ve TRT Çocuk Tiyatrosu'nda eğitmenlik yaptı. Birçok kültür-sanat dergisi ve internet sitelerinde yazıları yayınlanmaktadır.

İlk eşinden Ayşe Dilan (d.1999) adında bir kızı vardır.

Ahmet Mümtaz Taylan, 2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Ayçin İnci ile evlendi. 21 Mart 2012 tarihinde boşandı.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Ödülleri:

2002 - İsmet Küntay En İyi Yönetmen Ödülü (Misafir sahneleyici)

2004 - SİYAD (Sinema Yazarları Derneği) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü adayı (İnşaat filmindeki rolüyle)

2008 - Adana Altın Koza En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ("Made in Europe" filmindeki rolüyle)

Yönettiği Tiyatro Oyunları: 2008 - Caligula : Albert Camus - Eskişehir Şehir Tiyatrosu

2007 - Buzlar Çözülmeden : Cevat Fehmi Başkut - Konya Devlet Tiyatrosu

2005 - Zengin Mutfağı : Vasıf Öngören - Erzurum Devlet Tiyatrosu

2003 - Pabuçcu Ahmed'in Garip Maceraları : İskerleç - Ankara Devlet Tiyatrosu

2003 - Scapin'in Dolapları : Moliere - Erzurum Devlet Tiyatrosu

2001 - Olagan Mucizeler : Kubiay Tuncer - Açık Tiyatro

2001 - Misafir : Bilgesu Erenus : Eskişehir Şeehir Tiyatrosu

1998 - Olagan Cinayetler : Jules Feiffer - Ankara Devlet Tiyatrosu

1992 - Cengizhan'ın Bisikleti : Refik Erduran - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1990 - Ada (oyun) : Athol Fughard

1989 - Hayvanat Bahçesi : Edward Albee

Oynadığı Tiyatro Oyunları:

2000- Eşşek Arıları : Aristopfanes - Ankara Devlet Tiyatrosu -

1995 - Azizname'95 : Aziz Nesin Yücel Erten - Ankara Devlet Tiyatrosu

1995 - Memuroğlu : Diçer Sümer - Ankara Devlet Tiyatrosu

1993 - Bernarda Albanın Evi : Federico Garcia Lorca - Theater an Der Ruhr

1992- Cengizhan'ın Bisikleti : Refik Erduran - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1992 - Fareler ve İnsanlar : John Steinbeck - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1992 - Mustafa (oyun) : Orhan Asena - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1991 - Sarıpınar 1914 : Turgut Özakman - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu -

1991 - Misafir : Bilgesu Erenus - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1990 - Ada (oyun) : Athol Fughard - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1989 - Yunus Emre : Recep Bilginer - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1988 - Pollyanna : Elenor Porter

Filmleri ve Dizileri:

2016 - Hayat Şarkısı (Bayram)(TV Dizisi)

2016 - Görünen Adam (TV Dizisi)

2015 - Saruhan İhanet Yarası (Salih Ağa) (TV Filmi)

2015 - Kırık Kalpler Bankası (Rüstem Tor) (Sinema Filmi)

2015 - Kötü Kedi Şerafettin (Tonguç (ses)) (Sinema Filmi)

2014 - Çırağan Baskını (Yedi Sekiz Hasan Paşa)(Dizi)

2014 - Güzel Köylü (Hüsnü) (TV Dizisi)

2013 - Kelebeğin Rüyası : (Zikri Özsoy) Sinema Filmi)

2012 - Sen Aydınlatırsın Geceyi : Onur Ünlü

2011 - Kurtuluş Son Durak : Yusuf Pirhasan -

2011 - Bir Zamanlar Anadolu'da : Nuri Bilge Ceylan

2011 - Saklı Hayatlar : Ahmet Haluk Ünal

2011 - Ben Hatice : Deniz Durul Metin - (kısa film)

2010 - Kars öyküleri : Zehra Derya KoçÜlkü OktayÖzcan Alper Emre Akay Ahu Öztürk

2010 - Adını Sen Koy : Tuna Kiremitçi

2010 - Kaptan Feza : Ümit Ünal

2010 - Ejder Kapanı : Uğur Yücel

2009 - Sonsuz : Cemal Şan

2009 - Gölgesizler : Ümit Ünal

2009 - Çek O Pis Gözlerini Üstümden (Kısa Film)

2009 - Bekleyiş (Kısa Film)

2007 - Rest (Kısa Film)

2008 - Kadri'nin Götürdüğü Yere Git : Cem Özer

2008 - Zeynep'in Sekiz Günü : Cemal Şan

2007 - Geçerken Uğradım : Ceyda Aslı Kılıçkıran - (kısa film)

2007 - Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım : Hamdi Alkan

2007 - Rest (Kısa Film)

2007 - Made in Europe : İnan Temelkuran

2007 - Mavi Gözlü Dev : Biket İlhan

2006 - Eve Dönüş : Ömer Uğur

2006 - Cenneti Beklerken : Derviş Zaim

2006 - Emret Komutanım Şah Mat : Taner Akvardar

2006 - Anlat İstanbul : Ömür Atay

2005 - Avrupa'da Bir Günün : Hannes Stöhr

2005 - Şaşkın : Şahin Alparslan

2005 - Sen Ne Dilersen : Cem Başeskioğlu

2005 - Beyza'nın Kadınları : Mustafa Altıoklar

2005 - One Day in Europa : Hannes Sthörn

2005 - Yazı Tura : Uğur Yücel

2005 - Okul : Yağmur Taylan Durul Taylan

2004 - İnşaat : Ömer Vargı

2004 - Hırsız Var : Oğuzhan Tercan

1998 - Garson (Kısa Film)

1996 - İstanbul Kanatlarımın Altında : Mustafa Altıoklar

1985 - Gazino Bülbülü : Engin Temizer

Dizileri :

2014 - Çırağan Baskını

2014 - Güzel Köylü : Mustafa Şevki Doğan

2014 - Cinayet : Serdar Akar

2013 - Ben de Özledim (dizi) : Onur Ünlü

2012 - İşler Güçler (dizi) : Selçuk Aydemir (Konuk Oyuncu)

2012 - Kötü Yol (dizi) : Nisan Akman -

2011 - Behzat Ç : Serdar Akar -

2010 - 2013 - Leyla ile Mecnun (dizi) : Onur Ünlü

2010 - Ateşe Yürümek : Cankat Ergin

2008 - Son Bahar : Nihat Durak

2007 - Hayat Apartmanı : Hüdaverdi Yavuz Atilla Cengiz

2007 - Başımın Belası : Tuğba German

2006 - Ezo Gelin : Uluç Bayraktar

2006 - Daha Neler : Birkan Uz

2006 - Kınalı Kuzular : Tunç Davut

2006 - Avrupa Yakası : Jale Atabey -

2005 - Çapkın : Bora Onur

2004 - Kayıp Aşıklar : Veli Çelik

2004 - Sahra : Volkan Kocatürk

2004 - Arapsaçı : Davut Coşkun

2003 - Kurşun Yarası : Sadullah Celen Özer Kızıltan

2002 - Çaylak : Nihat Durak

2002 - Kumsaldaki İzler : Veli Çelik

2002 - Zeybek Ateşi : Veli Çelik

2002 - Baba : Yağmur Taylan- Durul Taylan

2000 - Yılan Hikayesi : Nihat Durak

2000 - Barbunya Nuri

PELİN ÖZTEKİN

Pelin Öztekin, 1987 yılında İzmit’te doğdu. Tiyatrocu Rasim Öztekin’in kızıdır. İlk ve orta okulu İstanbul Fenerbahçe’de bulunan Nurettin Teksan okulunda okuduktan sonra liseyi Fenerbahçe lisesinde tamamladı. Orta okulu bitirdikten sonra bir sene Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi, bir dönemde Fransa da Ecole des Roches da dil eğitimi aldı.

 Lisenin bitmesiyle birlikte 2005 yılında “Hayat Bilgisi” dizisinde Demet karakteriyle ilk televizyon dizisine başladı. 2006 yılında BKM Mutfak atölye oyuncularına katıldı.Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da değişik roller aldı.

2007 de organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyasında şebnem karakteriyle rol aldı.

2012 yılında Star TV'de yayınlanan “Benzemez Kimse Sana”adlı yarışma proğramında yarışmacı olarak görev aldı.

20 Mart 2014 tarihinde mide ameliyatı geçirip 6 ayda 153 kilodan 100 kiloya düşen oyuncu Pelin Öztekin, 2015 yılında da şubat ayında 25 kilo daha verip 75 kiloya indi.

Filmleri ve Dizileri :

2013 - İki Kafadar Chinese Connection (Sibel) (Sinema Filmi)

2013 - Doksanlar (Neşe) (TV Dizisi)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar (Sinema Filmi)

2009 - Neşeli Hayat (Kasiyer) (Sinema Filmi)

2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Pelin) (TV Dizisi)

2008 - Sınıf (Gökçe) (TV Dizisi)

2006 - Bir Demet Tiyatro (TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi (Demet) (TV Dizisi)

BİRKAN SOKULLU

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.

2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir 013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

2014 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak olan “Kurt Seyt & Shura” adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldı.

Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Filmleri ve Dizileri :

2016 - Hayat Şarkısı (Kerim) (TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyt & Shura (Petro- Seyit'in cephe arkadaşı)(TV Dizisi)

2013 - Fatih (Şehzade Mustafa) (TV Dizisi)

2012 - Ucurum (Ulaş) (TV Dizisi)

2010 - Küçük Sırlar (Demir) (TV Dizisi)

2008 - Melekler Korusun (Levent) (TV Dizisi)

2008 - Küçük Kadınlar (Ayaz) (TV Dizisi)

2008 - Elif (Mustafa) (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz