Görüş Bildir

Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı neler olacak

Kanal D ekranlarında çok tutacağa benzeyen izlenme rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı.

Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı neler olacak

Reyting rekorları kıracağa benzeyen Hayat Şarkısı son bölüm 7. bölüm de neler oldu? Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya başrollerini paylaştığı Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı izle son bölüm 22 Mart İZLE Minik kahraman bomba etkisi yarattı

HAYAT ŞARKISI 7. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı en son bölümünde; Filiz ile Mine, Hülya'nın oyunlarını bozmaya karar verdi. Bayram’ın geçirdiği kalp krizi, Cevher Ailesi'nin üzerinde sarsıcı bir etki bıraktı. Kerim ve Hüseyin aldığı kararları, babaları Bayram ile yaşadıkları gerginlikleri, tekrar gözden geçirmek zorunda kaldı.

Filiz ve Mine, avukatla yaptıkları görüşmeden hayal kırıklığı ile çıkmışlardır ama yine de Hülya’ya karşı planlar yapmaya devam ettiler. Bayram’ın avukatları Aylin’in kimliğini ve yerini buldu ve Aylin’i konuşturmaya kararlıdırlar. Mahir ve avukatlar arasında bir zaman yarışı yaşanırken, Hülya iyice endişelenmeye başladı. Melek ise, kasabasına dönmüş ve Cevher Ailesi'nin evinde karşılaştığı gerçeklerle sarsıldı.

SERAY GÖZLER

Bayram’ın eşi. Kerim ve Hüseyin’in anneleri. Mudanya zenginlerinden bir ailenin kızı. Bir tek ablası hayatta. Lise mezunu ev kadını. Çok alımlı. Kendi serveti de var, ancak kocasına çok saygılı ve geleneksel bir eş rolünde. Bayram’dan çok çekiniyor ama canına tak ettiğinde veya çocukları söz konusu olduğunda tavır koyuyor. Hamarat, yemek vs. konusunda master derecesinde bilgili. Çekinmeden girer, yemek yapar. Hizmetçilere çok hakim. Telaşe memuru çok heyecanlı, duygulu, sulu göz, sürekli kaygılı ve yüreği ağzında bir hayatı var kocası yüzünden. Tatlı bir kadın. Kalbi altın gibi. Dindar. Arada gelinlere yetkilerini acımasızca kullanır her kayınvalide gibi ve kendi hükmetme alanına kimse burnunu sokamaz. Şık giyinir.

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : Adana / 27.09.1961

EĞİTİM DURUMU : Mimar Sinan Üniversitesi - Tiyatro

AHMET MÜMTAZ TAYLAN

Ailenin başı. Becerikli, çok zengin bir madenci. Mudanya köyleri kökenli, hafif lehçeli, dediği dedik bildiğini okuyan tipik sert  baba figürü. Heyecanlı, tutkulu, çapkın, aynı zamanda  karısından çekinen, aile düzenine aşırı önem veren, evini de şirketlerini de mutlak bir hakimiyetle yöneten, çizginin dışına çıkan olunca köpüren , ailesi ile çatışmalar sertleşince  kopma noktalarına gelmeden anında geri basan bir tip. Oğullarına aşırı düşkün, bunu  onları kendisine körü körüne tabi etmeye çalışarak gösteriyor! Enerjik, sinirli, kolay parlayan ama kolay geri basan, hareketli ve  girdiği yere anında hakim olan insanları avucuna alan, çok kızsa da elinden olmadan insanın sevdiği bir tip.

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : Ankara / 12.09.1965

EĞİTİM DURUMU : Hacettepe Üniversitesi - Tiyatro

ECEM ÖZKAYA

Hülya’nın ablası. Kendisini tüm ailenin annesi yerine koymuş. Annesi hastaymış ve erken ölmüş. Hülya’nın hayallerini desteklemiş, ikinci planda kalsa da içinde tutkulu ve hayat dolu bir kadın var. Güzel, derinlikli, çok becerikli, duygulu bir kadın. Kırda küçük bir lokantası var.

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : İstanbul / 25.06.1988

EĞİTİM DURUMU : Maltepe Üniversitesi - Radyo ve Televizyon

kaynak: milliyet

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak  Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Yapım                                        : Most Production

Yapımcı                                     : Gül Oğuz

Uygulayıcı Yapımcı                 : Soner Güven

Genel Koordinatör                  : Gülay Budak Mercan

Yönetmen                                 : Cem Karcı

Senaryo                                     : Mahinur Ergun

Görüntü Yönetmeni               : Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni         : Emine İnan

Sanat Yönetmeni                    : Pınar Yavuz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir