Görüş Bildir

Hayat Şarkısı son bölümde neler oldu! Hayat şarkısı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında çok tutacağa benzeyen izlenme rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanı ile ekranlardaki yerini aldı.Reyting rekorları kıracağa benzeyen Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanı son bölümde neler oldu? Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı Hayat Şarkısı 5. bölüm son bölüm 8 Mart İZLE

Hayat Şarkısı son bölümde neler oldu! Hayat şarkısı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekran macerasına iddialı bir başlangıç yapan Hayat Şarkısı yeni fragmanı, son bölümün ardından hemen yayınlandı. Henüz ilk bölümden izleyicilerden büyük beğeni kazanan Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanıyla önümüzdeki hafta yaşanacakların ilk sinyalini verdi. Geçtiğimiz haftanın finalinde ortaya çıkan Filiz ortalığı karıştıracak. İstanbul'a döndüğün her şeyin yoluna gireceğini düşünen Hülya bu kötü sürprizle köşeye sıkışacak. Melek ve Bayram Cevher görüşmesinde ise sürpriz gelişmeler yaşanacak. Başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı 'Hayat Şarkısı' heyecan dolu yeni bölümüyle 8 Mart Salı akşamı Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Arzuları ve sahip oldukları arasında savrulanm insanların öyküsünü çarpıcı bir şekilde ortaya koyan Hayat Şarkısı'nın önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde Cevher Ailesi'nin karşısına çıkan Filiz ortalığın karışmasına neden olur. İstanbul'a dönmeleriyle her şeyin yoluna gireceğini düşünen Hülya, karşısında Filiz'i görünce büyük bir şok yaşar. Babasının Melek'in yanında olduğundan habersiz olan Hüseyin ise Kerim'in başına gelenlerin peşine düşmeye karar verir. Kerim'in başına gelenlerden sorumlu olan Hülya, gerçeklerin ortaya çıkıacağı düşüncesiyle panik olur. Filiz gerçekleri anlatacak mı? Melek ve Bayram Cevher görüşmesinde neler yaşanacak? Melek-Hüseyin yakınlaşması ortaya çıkacak mı? Merak edilen tüm bu soru işaretlerine yanıt Hayat Şarkısı 5. bölümünde!

Kanal D’de Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı'nın müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yapıyor.

Farklı hikayesi ve usta oyunculukları ile ekranların yeni gözdesi olmaya aday Hayat Şarkısı, Salı akşamı başlıyor!

hayat şarkısı fragmanı izle

Hayat Şarkısı Kanal D'de söylenecek!

Kanal D’nin başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştıkları dizisi “Hayat Şarkısı” nın yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuz, yönetmenliğini Cem Karcı ve senaryosunu Mahinur Ergun kaleme alıyor.

Hikaye ve Künye

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak  Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Yapım                                        : Most Production

Yapımcı                                     : Gül Oğuz

Uygulayıcı Yapımcı                 : Soner Güven

Genel Koordinatör                  : Gülay Budak Mercan

Yönetmen                                 : Cem Karcı

Senaryo                                     : Mahinur Ergun

Görüntü Yönetmeni               : Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni         : Emine İnan

Sanat Yönetmeni                    : Pınar Yavuz

Oyuncular                               : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

Kanal D'den muhteşem bir dizi projesi daha ekranlara gelmek için hazırlanıyor. Sıla, Merhamet ve Hatırla Gönül gibi dizilerin yapımcılığını üstlenmiş Most Production yeni dizisiyle kanal d ekranlarında güzel bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Cem Kırcı'nın yönetmenliğini yaptığı Mahinur Ergün'un senaryosunu yazdığı dizide Burcu Biricik, Ecem Özkaya ve Birkan Sokullu Hayat Şarkısı dizisinin başrollerini paylaşacaklar.

Burcu biricik kimdir

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçildi.[1] Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı.[2] Daha sonra 'Toprağın günlüğü kısa filmini[3] çeken Biricik, Kanal D'de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı.[4] Daha sonra Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) dizilerinde küçük roller aldı. Show TV'de yayımlanan Düşman Kardeşler (2012) dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı.[5]

Oyuncu, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev (2013) dizisinde Seda karakterini canlandırmıştır ve çeşitli reklâm filmlerinde oynamaktadır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı.

Yeni başlayacak Kanal D dizisi Hayat Şarkısı'nda Hülya karakterini canlandıracaktır.

Birkan sokullu

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirmiştir. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitirdi. Ayrıca 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’de 3.lük derecesi var.

13 Temmuz 2012'de evlendiği eşi oyuncu Aslı Enver ile 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır

Ecem Özkaya (Ecem Nur Özkaya) (d. 25 Haziran 1988, İstanbul), Türk Oyuncu.

Ecem Nur Özkaya, Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde eğitim almıştır.

2012 yılından beri bu sezon Fox tv'ye geçen Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini oynamaktadır.

Ayrıca, Kartallar Yüksek Uçar (2007), Havalimanı/İyi Uçuşlar (2008), Cümbür Cemaat Aile (2010), İffet (2011) dizilerinde ve Sizi Seviyorum (2009) isimli sinema filminde oynamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir