Görüş Bildir

Hayvanların iyilik meleği Aslı Tandoğan: 'Bebeğimi oynatmadılar’

Ünlü ve güzel oyuncu Aslı Tandoğan, anne olmanın muhteşem bir haz verdiğini, Datça'daki film çekimlerine önümüzdeki ay 1 yaşına girecek minik oğlu Atlas'ı da beraberinde götürdüğünü ve onu da oynatmak istediğini Turki Ekstra programında açıkça söyledi. Aslı Tandoğan yeni oynadığı ve hayvanları çok seven bir karaktere hayat verdiği BKM’nin başarılı oyuncuları Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak ile başrol oynadığı filmin senaryosuna bayıldığını söyledi.

Hayvanların iyilik meleği Aslı Tandoğan: 'Bebeğimi oynatmadılar’

Arap MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında soruları yanıtlayan Aslı Tandoğan, Cahit Tan Yeşilada ile evliliği ve anne olmasından sonra oynadığı kısa süre önce vizyona giren 'Git Başımdan' filminin Datça'daki çekimlerine oğlu Atlas'ı da götürdüğünü söyledi. Tandoğan, "O da ekiple birlikteydi. Filmde de oynatmak istedim. Ama kısmet olmadı. Ben hamilelik ardından doğum sürecinden sonra çalışmamıştım. Anne, bebek sahibi olmak çok güzel" dedi. Tandoğan, akvaryumda çalışan hayvanları ve insanları çok seven bir karakteri canlandırdığı filmin senaryosunu çok sevdiğini anlattı.

ASLI TANDOĞAN KİMDİR?

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı.2005 yılında ilgiyle izlenen "Aşka Sürgün" dizisinde 'Dilan Şahvar' karekteriyle yıldızı parladı.2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol paylaştı. Ayrıca Dudaktan Kalbe'de Kınalı Yapıncak Lamia rolünü almıştır.Star TV'de yayınlanan Behzat Ç. adlı dizide oynamıştır. Daha sonra Fox TV'de yayınlanan Zehirli Sarmaşık dizisinde başrol oynamıştır. Leyla ile Mecnun dizisinde ise konuk oyuncu olarak "Bizans Prensesi Elenor" karakterini canlandırmıştır.2013 yılında "A.Ş.K" dizisinde Şebnem'i canlandırdı. Daha sonra ise 2014 yılında sinemalara giren "Kendime İyi Bak" isimli sinema filminde "Begüm" karakterini canlandırmıştır.

2006 yılında Ah İstanbul ve 29-30 adlı T.V. dizilerinde rol alan Tandoğan, 2007 yılında ise Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu’nun oturduğu Dudaktan Kalbe’de Laima karakterini canlandırdı. Başrollerini Burak Hakkı ve de Özge Özder ile beraber paylaştığı Dudaktan Kalbe, 26 Mayıs 2009 tarihinde ekranlara veda etti.

2007 yılında Tandoğan’ın rol aldığı ilk sinema yapımı, senaryosunu Yavuz Turgul’un yazdığı ve de yönetmen koltuğunda Ömer Vargı’nın oturduğu Kabadayı oldu. Bu filmde deneyimli oyuncular Şener Şen ve de Kenan İmirzalıoğlu ile beraber kamera karşısına geçen Tandoğan, genç bir müzisyen ile güçlü bir mafya babası arasında kalan Karaca adlı bar şarkıcısını canlandırdı.

Aslı Tandoğan 2009 yılında yayınlanan “Kapalı Çarşı” adlı T.V. dizisinde Diyar karakterini canlandırmıştır.

Aslı Tandoğan formunu, 9. seviye eğitmen seviyesine kadar geldiği rahibe boksu olarak bilinen Wing Chun dövüş sanatıyla koruduğunu belirtti.

Kırmızı ve beyaz et yemeyip sadece deniz ürünleri yiyen Aslı Tandoğan, kullanmadan önce bardak ve tabakları koklar yumurta falan kokarsa kullanmaz ve bir yere yatılıya giderse yanında yastığını da götürürmüş.

Aslı Tandoğan, 2013 yılının başında Murat Boz ile birlikte Halkbank’ın Paraf reklamında oynadı.

Film ve Dizileri

2002 - Gülüm Gül

2003 - Çınaraltı                                     

2003 - Kurşun Yarası

2004 - Büyük Umutlar

2005 - Aşka Sürgün

2006 - Ah İstanbul

2006 - 29-30

2007 - Dicle        

2007 - Kabadayı (sinema)

2007-2009 - Dudaktan Kalbe

2009-2010 - Kapalı Çarşı

2011 - Behzat Ç.

2011 - Zehirli Sarmaşık

2012 - Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam

2013 - Leyla ile Mecnun

2013 - A.Ş.K.

2013 - Behzat Ç. Ankara Yanıyor

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi