Görüş Bildir

Hazal Kaya’nın yeni hali ve imajı herkesi hayretlere düşürdü!

88. Oscar Ödülleri için düzenlenen bir programa konuk olan güzeller güzeli son olarak Maral’da oynayan oyuncu Hazal Kaya'nın son hali şaşırttı.

Hazal Kaya’nın yeni hali ve imajı herkesi hayretlere düşürdü!

88. Oscar Ödülleri için düzenlenen bir programa konuk olan güzeller güzeli son olarak Maral’da oynayan oyuncu Hazal Kaya'nın son hali şaşırttı.

Türkiye gazetesinin haberine göre: Güzeller güzeli oyuncu Hazal Kaya, önceki akşam 88. Oscar Ödülleri için düzenlenen bir programa konuk oldu. Bu sezon başında rol aldığı "Maral: En Güzel Hikayem" dizisinin yayından kaldırılmasının ardından ortalarda görünmeyen Hazal Kaya, Oscar Ödülleri öncesi yayınlanan bir programa konuk olarak dahil oldu. Özgür Masur imzalı beyaz bir kostümle programa katılan Kaya'nın kilo verdiği gözlerden kaçmadı.

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya’nın tam adı Leyla Hazal Kaya’dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep’de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat’ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi reklam filmiyle başladı. Ekol Drama’da Ayla Algan’dan ders aldı. Sonra da “Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi”nde Ümit Çırak’tan eğitim aldı.

Hazal Kaya 7 yaşında iken anne ve babası boşanmış ve annesi ile yaşamaya başlamıştır.

Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Hazal Kaya, Liseye devam ederken ajansa gidip oyunculuk için katalog kaydı yaptırmış ve liseye devam ederken de dizi çekimlerine başlamış. İlk işi “Cola Turka” reklam çekimleriydi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir ve halen eğitimi devam etmektedir.

2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı.2008 yılında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. Lise ikinci sınıftayken “Genco” dizisinde Özge rolünü oynadı.

2011 yılında Show TV'de başlayan “Adını Feriha Koydum” adlı dizide baş rol oynadı. Hazal Kaya 2012-2013 sezonunda “Son Yaz Balkanlar 1912” adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Hazal Kaya, tiyatroyu dansı ve keman çalmayı seviyor. İngilizce ve İtalyanca’yı da iyi derecede biliyor.

Oynadığı Diziler

2006 - Sıla

2006 - Taşların Sırrı

2006 - Acemi Cadı

2007 - Genco

2008 - Aşk-ı Memnu

2010 - Behzat Ç.

2011 - Adını Feriha Koydum

2012      - Son Yaz - Balkanlar 1912

Sinema filmleri

2011      - Çalgı Çengi

2011      - Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

2011      - Ay Büyürken Uyuyamam

2012      - Bu Son Olsun

2012      - Otostop

Reklam Filmleri

Cola Turka

Ritmix

Nescafe

Tofita

Molped

Turkcell

Eti Burçak

Penti

Bingo

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi