Görüş Bildir

İbrahim Tatlıses, bomba bir albüm ile kankası Sibel Can' la birlikte geliyor

2011 yılında başından aldığı darbe sonucunda artık hayata tutunamaz denilen İbrahim Tatlıses; gün be gün iyileşerek herkesi sevindirdi Beyin darbesi sebebiyle yürümekte zorlanan ve şarkı söyleyemeyeceği düşünülen nam-ı diğer İmparator, İbrahim Tatlıses, bomba gibi geri döndü. Kadim dostu Sibel Can' a can verecek dedirten haber ile, ;İbo, Sibel Can ile düet yapacak. Yeni albüm ve Sibel Can ie düet derken gündemi sarsan İBO, herkesi şaşırttı

İbrahim Tatlıses, bomba bir albüm ile kankası Sibel Can' la birlikte geliyor

2011 yılında başından aldığı darbe sonucunda artık hayata tutunamaz denilen İbrahim Tatlıses; gün be gün iyileşerek herkesi sevindirdi Beyin darbesi sebebiyle yürümekte zorlanan ve şarkı söyleyemeyeceği düşünülen nam-ı diğer İmparator, İbrahim Tatlıses, bomba gibi geri döndü. Kadim dostu Sibel Can' a can verecek dedirten haber ile, ;İbo, Sibel Can ile düet yapacak

brahim Tatlıses’in yeni albümü ile müzik piyasasını alt üst etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni albüm hazırlıklarına başladığını sosyal medyadan açıklayan İbrahim Tatlıses'in bu konudaki en büyük destekçisi ise Sibel Can. Tatlıses'i Miami'de tedavi gördüğü sırada da sık sık ziyaret eden Sibel Can’ı, yeni albümde düet yapması bekleniyor.

İLK KONSERİNİ NEREDE VERECEK?

Bu aralar İzmir'den bir otel almak içinde hazırlanan Tatlıses'in, saldırıdan sonra ilk sahnesini de İzmir'de yada memleketi Şanlıurfa’da yapması bekleniyor.

'DUYGU SELİ YAŞADIK'

Saz ekibi ile bir araya geldiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Tatlıses “Sağ olsunlar, evlatlar ziyarete gelmiş... Duygu seli yaşadık. İnşallah bu ekip ile birlikte, yine karşınızda olacağız... “ ifadelerini kullandı. Tatlıses’in daha önce de sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında da “Bu Günler Yakındır” demişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir