Dinden dine koşan seksi manken Tuğçe Kazaz'ın son filmi vizyona girdiği gibi kaldırıldı!

Sık sık din değiştiren ve son dönemlerde verdiği demeçlerle adından sıkça söz ettiren, hatta öyle ki gündemden düşmeyen güzel manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz şimdi de filmiyle gündemin ilk sırasına oturdu. Tuğçe kazaz' a ’İçimde Akan Nehir’ filmi ile ilgili büyük darbe vuruldu. Erhan Güleryüz ve Tuğçe Kazaz'ın başrolünü oynadığı "İçimde Akan Nehir" isimli film daha vizyona girdiği gün kaldırıldı. İşte sebebi ve detaylar.

Dinden dine koşan seksi manken Tuğçe Kazaz'ın son filmi vizyona girdiği gibi kaldırıldı!

Manken Tuğçe Kazaz' ın çelişkili açıklamaları ve özel hayatı gün geçmiyor ki ekranlarda karşımıza çıksın. An be an herkesin kafasını karıştıran Tuğçe kazaz' a ’İçimde Akan Nehir’ filminde büyük darbe vuruldu. Erhan Güleryüz ve Tuğçe Kazaz'ın başrolünü oynadığı "İçimde Akan Nehir" isimli film vizyona girdiği gibi kaldırıldı.

“Ayna Grubu”nun solisti Erhan Güleryüz'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı, başrolünde de eski Manken Tuğçe Kazaz'la birlikte oynadığı "İçimde Akan Nehir" isimli filmin vizyona girmesiyle çıkması bir oldu. 13 Kasım'da gösterime giren ve sessiz sedasız vizyondan kaldırılan filmi gösterime girdiği tarihten kaldırıldığı tarihe kadar bin 715 kişi izledi.

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki "Karabağ savaşı"nda yaralandıp ülkesine dönen Hazar Kafkas isimli ana karakterin "hayatını sorgulama"sını konu alan filmin hikayesi şu şekilde:

Erhan Güleryüz'ün canlandırdığı Hazar Kafkas yıllar sonra ağır sağlık sorunlarıyla ve beş parasız olarak döndüğü kasabasında hayatının muhasebesini yapmaktadır. Babasından kalan evin satışıyla ya yıllardır göremediği oğlunun geleceğini garanti altına alacak ya da ummadığı anda aşkı bulduğu Nehir’in ölmek üzere olan kızının hayatını kurtarmaya çabalayacaktır.

Tuğçe Kazaz kimdir?                     

Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir, Edremit’de doğmuştur. Çocukluğu İzmir’de geçti. Okul hayatı boyunca yedi yıl basketbol oynadı. Bu nedenle hayatı İstanbul, İzmir ve Antalya arasında geçti. Özel Ortadoğu Koleji, Antalya Kolejinde okudu sonra da İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim gördü, ama devamsızlık nedeniyle bitiremedi. Bir erkek kardeşi vardır.

2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. Kazaz, 183 cm boyunda, 88-61-92 ölçülerindedir. 7 sene profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Yurt içi ve yurt dışında bir çok ünlü markanın yüzü olan Tuğçe Kazaz, 12 yıldır mankenlik, modellik ve oyunculuk yapmaktadır. Kampüsistan isimli dizide, Loafing and Camouflage: Sirens in the Aegean adlı Yunan filminde, daha sonra Can-2007 ve Cin geçidi-2009 filmlerinde oynadı.

Kazaz bir dönemin en cesur modellerinden biriydi. Amerika'da ve Paris'te modellik yapan az sayıdaki modelden biri olarak ani bir kararla podyumu bıraktı. En son bir tesettür defilesine çıkan Kazaz, bundan böyle işinde ya da özel hayatında dekolte giymeyeceğini açıkladı.

Türkiye güzeli unvanı, şöhretin kapılarını açtı. İlk popüler aşkını şarkıcı Kenan Doğulu'yla yaşadı. Uzun süren ve evliliğe gittiği düşünülen ilişkileri bir anda bitti. Ardından Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithat Can'la birlikte olmaya başladı. Bu ilişkisi bir önceki kadar uzun sürmeden bitti. 2005 yılında George Seitaridis ile evlenmeden önce Ortodoks oldu ve Maria Seitaridis ismini aldı. Yunanistan'a yerleşti ve oyunculuk kariyerini geliştirmek istedi. Kocasından boşanma kararı aldığında Türkiye'ye döndü. Türkiye'de tekrar modellik yapmaya başlayan Kazaz boşandıktan sonra Budist olmaya karar verdi. Hizmetçi muamelesi görünce Budizmi bırakarak İslamiyet'e döndü. Tekrar Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakma kararı aldı. George Seitaridis ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü.

Tuğçe Kazaz’ın Oynadığı Filmler

2014 ­ Kafkas

2013 ­ Gönül Hırsızı

2012 ­ Uzun Hikaye

2012 ­ Son Yaz Balkanlar 1912

2008 ­ Cin Geçidi

2007 ­ Can

Tuğçe Kazaz, 8 Eylül’de Porto Germeno’daki Ayios Nikolaos Kilisesi’nde vaftiz olarak Maria Seitaridis ismini aldı ve Ortodoks oldu. 24 Eylül 2005 tarihinde yunan oyuncu George Seitaridis ile Atina’da Aya Nikola Kilisesi’nde sade bir törenle evlendi, Yunanistan’a yerleşen Tuğçe Kazaz, üç yıl süren bir evliliğin ardından boşanarak Türkiye’ye döndü ve tekrar Müslüman olduğunu belirtti. Tuğçe Kazaz, tekrar Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakma kararı aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz