İlişki Durumu Karışık 30. Bölüm -

Show Tv’nin son dönem reyting canavarına direnebilen dizilerinden İlişki Durumu karışık 30. Yeni bölümüyle ekranlarda… Bazen komik bazen de dram yüklü olan dizide Ayşegül, Elif’e meydan okuyor… İlişki Durumu Karışık’ta işler iyice karışıyor, işte detaylar…

İlişki Durumu Karışık 30. Bölüm -

Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece’nin başrollerini paylaştıkları romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık, 30. Bölümüyle iyice karışıyor.

Elif’in sahte hamilelik oyununda sona mı geliniyor. Ayşegül için Murat ve Can’ın çekişmesi bitmiyor. Elif’in sahte hamileliği artık sır olmaktan çıkıyor. İşte dizinin bu akşamki konusu;

Gülendam’ın Ayşegül’e söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildir! Ayşegül öğrendiklerini doğrulamak istercesine Elif’in hamileliğini sorgulamaya başlar. Kaza sonrası Ayşegül’ün evinde dinlenen Murat, Sevgililer Günü için özel bir hazırlığa girişir ama Can’ın da bu planı bozmak için bir planı vardır. Naci, Mediha’nın gönlünü hazırladığı Sevgililer Günü sürpriziyle almaya kararlıdır. Mediha’nın otokontrolünü kaybedişiyle Sevgililer Günü sürprizi büyük bir eğlenceye dönüşür.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 30. BÖLÜM İZLE

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 29. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Elif ve Mediha’nın söylediği hamilelik yalanı ayaklarına dolanmak üzeredir. Gerçeğin ortaya çıkmasından endişe eden ikili, Gülendam’ın iplerini eline almaya çalışır. Can, Ayşegül’ün Murat’a gidişiyle yıkılır.  Elleri arasından kayıp giden Ayşegül’e yakın olabilmek artık onun için bir hayaldir. Mediha’nın Naci için söylediği “sevgilim” yalanı işlerin bir anda karışmasına sebep olur! Can’ın bu durumu öğrenmesi Naci ve Mediha ilişkisine bambaşka bir boyut katacaktır! Bir karar vermesi gereken Gülendam bütün gemileri yakıp gerçekleri gün yüzüne kavuşturacak mıdır?

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 29. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz