Görüş Bildir

İşte Benim Stilim bu hafta (8 Mayıs) kim elendi – İşte Cevabı

TV8'in Cuma gecelerinin vazgeçilmez Stil programı İşte Benim Stilim’de dün akşam da büyük eleme heyecanı yaşandı, Işın Karaca’nın konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim 5. Hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta İşte Benim Stilim’de stil olamayarak elenen isim kim oldu? İşte cevabı…

İşte Benim Stilim bu hafta (8 Mayıs) kim elendi – İşte Cevabı

RECEP KAYA

Cuma günleri hatırı sayılır reytinglere sahip olan İşte Benim Stilim. İşte Benim Stilim hayranı olan ve Cuma gecelerinde ekranları başından ayrılmayan seyirciler eleme heyecanının yaşandığı bölümü ağız açıkta izlediler. İşte Benim Stilim 8 Mayıs Cuma akşamı (dün akşam) heyecan üst seviyedeydi. Çünkü İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elenecek, İşte Benim Stilim kim elendi? İşte Benim Stilim 8 Mayıs kim elendi? gibi soruların yanıt bulacağı akşamdı. Peki, İşte Benim Stilim’de bu hafta 5. Hafta (8 Mayıs) kim elendi? İşte cevabı…

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim programında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İzleyenlerin heyecanlı dakikalar yaşadığı ve neredeyse reklamlarıyla beraber izlediği İşte Benim Stilim’de kimin eleneceği merakla bekleniyordu. O merak son buldu jüriden en az puan alan isim Şilan oldu. Arkadaşları Şilan’ın karşısına bir isim çıkaracaktı. Bütün yarışmacılar tıpkı geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine Tümay’ı söylediler. Şilan’ın karşısına Tümay’ı çıkardılar. İşte Benim Stilim Tümay mı elendi, Şilan mı?

İşte Benim Stilim’in dün akşamki konuk jüri üyesi ise ünlü şarkıcı Işın Karaca’ydı. Işın Karaca İşte Benim Stilim’de şarkılarıyla coşturdu. Jüriye yöneltilen kim elensin sorusu ise şöyle yanıt buldu. Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş, Işın Karaca, Ivana Sert ve Uğurkan Erez. Yani tüm jüri Tümay elensin dedi.

Vee İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. İşte Benim Stilim 8 Mayıs Cuma akşamı Tümay elendi. Tümay eleneceğimi zaten biliyordum diyerek kimseyle vedalaşmak istemediğini belirtti. Yarışmanın sunucusu Öykü Serter’i öpen ve tek sevdiğim jüri dediği Uğurkan Erez ile vedalaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi