Görüş Bildir

İşte Benim Stilim’de kim birinci oldu - İşte Türkiye’nin en stil kadını!

Ve İşte Benim Stilim’de 10 haftalık serüven sona erdi. Türkiye’nin en stil kadınının belirlendiği İşte Benim Stilim yarışma programı TV8’den sezon finaliyle ekranlarımıza geldi. Akıllarda merak konusu olan İşte Benim Stilim’de kim birinci oldu? Türkiye’nin en stil kadını kim oldu? Sorusunun da yanıtı alındı. Peki, Çağla, Zeynep, Şilan, Gülşah ve Ezgi’nin finalist olduğu 10. Haftada 12 Haziran İşte Benim Stilim’de kim birinci oldu? İşte cevabı….

İşte Benim Stilim’de kim birinci oldu - İşte Türkiye’nin en stil kadını!

RECEP KAYA

TV8’in stil yarışma programı İşte Benim Stilim 10. Hafta (sezon Ve işte gecenin sonu... İşte Benim Stilim 3. Sezonu da sona erdi. İşte benim stilimin bu sezon birincisi her zamanki gibi halkın oylarıyla belirlendi. Halktan gelen SMS'ler sonucunda; İşte Benim Stilim büyük finalde Türkiye'nin en stil kadını, İşte Benim Stilim şampiyonu finali) ile ekranlarımıza konuk oldu. Heyecanın zirveye tırmandığı gecede kim birinci oldu, Türkiye’nin en stil kadını kim oldu? 100 Bin TL’lik büyük ödülü kim kazandı? Gibi sorular yanıt buldu.

İŞTE 5 FİNALİST!

İşte Benim Stilim’de 10. Haftaya, son haftaya 5 finalist kaldı. Yarışmacıların heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. Stilleriyle, güzellikleriyle birbiriyle kıyasıya yarışan yarışmacılar İşte Benim Stilim’in 3. Sezonuna damga vurdu. Çağla Çetinöz, Ezgi Ünal, Gülşah Yılmaz, Zeynep Karaca ve Şilan Makal’ın finalist olduğu gecede sadece bir kişi Türkiye’nin en şık kadını olacak ve 100 Bin TL’lik büyük ödülü de kapacaktı.

HALK SEÇTİ!

Bu beş finalist içinden İşte Benim Stilimi takip eden ve hayranları tarafından, yani halk tarafından gönderilen oylarla birinci seçilecekti. Yarışmacıların aileleri de stüdyodaydı ve heyecanı onlarla birlikte yaşadılar.

Bu arada İşte Benim Stilim’in konuk jüri üyesi de genç kızların sevgilisi yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl idi. Hem Sinan Akçıl ve hem de diğer jüri üyeleri Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yarışmacılara güzel yorumlar yaptı.

Ve işte gecenin sonu...

İşte Benim Stilim 3. Sezonu da sona erdi.

İşte benim stilimin bu sezon birincisi her zamanki gibi halkın oylarıyla belirlendi. Halktan gelen SMS'ler sonucunda; İşte Benim Stilim büyük finalde Türkiye'nin en stil kadını,

 İşte Benim Stilim şampiyonu Ezgi Ünal oldu.

İşte Benim stilim Sms sıralaması

5- Zeynep

4- Serpil Gülşah Yılmaz

3- Çağla Çetinöz

2- Şilan Makal

1- Ezgi Ünal

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi