İşte Yaz sezonunun yeni dizileri

Televizyon kanallar yaz sezonu için birbirinden komik, birbirinden heyecanlı yapımlarla izleyicinin karşısına çıkıyor. İşte bu yaz ekranlara gelecek olan yeni diziler;

İşte Yaz sezonunun yeni dizileri

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

GÜNEBAKAN

Senaryosu ve yapımcılığını ünlü senarist Gani Müjde’nin üstlendiği bir Trakya komedisi olan dizi İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, gibi usta oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Dizinin genel konusu ise şöyle;

GÜNEBAKAN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya`yı belediye başkanının oğlu Fettah`la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya`nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar...

YAZ’IN ÖYKÜSÜ

Vildan Atasever, Tansel Öngel’in yanı sıra Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz, Deniz Gürzumar, Ayşegül İşsever, Zühtü Erkan, İncilay Şahin ve Zehra Daştan'ın yer aldığı Yaz’ın Öyküsü Kanal D’nin iddialı yeni dizilerinden.

YAZ’IN ÖYKÜSÜ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kanal D'nin, yapımını D Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç Cenk Boğatur ve Gamze Arslan'ın kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz, Deniz Gürzumar, Ayşegül İşsever, Zühtü Erkan, İncilay Şahin, Zehra Daştan, Elit Çam, Zeynep Kaçar, Burcu Ergenekon ve Gönül Ülkü'nün yer aldığı yeni dizisi "Yaz'ın Öyküsü", yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosunda, Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz, Deniz Gürzumar, Ayşegül İşsever, Zühtü Erkan, İncilay Şahin ve Zehra Daştan'ın yer aldığı yeni dizisi "Yaz'ın Öyküsü", yak...

KIRGIN ÇİÇEKLER

NTC Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen dizide Özgür Çevik ve İpek Karapınar başrolleri paylaşıyor. Dizi Türkiye’nin kanayan yarası durumunda olan genç kızların kabusu cinsel tacizi konu alarak başlıyor.  Genel olarak konusu ise şöyle;

KIRGIN ÇİÇEKLER FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.

Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat... Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

GÜNEŞİN KIZLARI

Kanal D’nin Haziran bombalarından iddialı dizilerinden Güneş’in kızları her Perşembe ekranlara gelecek. Dizinin konusu ise şöyle;

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün sorunlara rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

GÜNEŞİN KIZLARI FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Güneş ve kızları Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşerler. Mertoğlu ailesinin hayatı, hiç de dışarıdan göründüğü kadar mükemmel değildir. Güneş'in kızlarının gelişiyle, tüm dengeler değişecek ve bütün sırlar ortaya dökülecektir.

AŞK ZAMANI

Yavuz Bingöl ve Deniz Uğur’un başrollerini paylaştığı bu dizi ise emekli bir kabadayının her şeyden vazgeçerek kızlarıyla Ege’de huzurlu bir yaşam sürmek istemesiyle başlıyor. Dizinin yapımcısı Medyalab. ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

AŞK ZAMANI FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KALBİM EGE’DE KALDI

Kanal D’nin yeni sezon komedi dizisi Kalbim Ege’de kaldı’da Alper Saldıran ve Oya Unustası başrolleri paylaşıyor.

KALBİM EGE’DE KALDI FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Zeliş ve Mustafa birbirine tamamen zıt iki kutup olsa da çok önemli bir ortak noktaları vardır, o da Iraz Nene’dir. Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi’nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak, günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Iraz Nene’nin bu düşmanlığa son verecek bir fikri vardır; bu, iki düşman ailenin çocukları olan Zeliş ve Mustafa’nın evlenmesidir. Iraz Nene, böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa’ya bırakacaktır. Formalite evliliği yapan Zeliş ve Mustafa, başlarda boşanmak için ellerinden geleni yapsalar da zaman geçtikçe ikili arasında başlayan aşk, her şeyin gidişatını bir anda değiştirecektir.

TUTAR MI TUTAR

Show Tv’de haziran ayı içinde ekranlara gelecek olan bu komedi dizisinde Paşhan Yılmazel, Cahit Gök, Ahmet Kürşat Öçalan, Bahadır Efe, Hilmi Özçelik, Zeynep Kankonde, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Açelya Özcan, Rıza Sönmez, Selen Uçer, Barış Aytaç, Ferdi Sancar, Celal Tak, Caner Alkaya, Ferhat Baynal, Kerem Muslugil ve Tuna Arman başrolleri paylaşıyor. Ünlü yapımcı Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu ise Erkan Ersezer yazıyor.

TUTAR MI TUTAR FRAGMAINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İki yakın arkadaşın, bir gün uyandıklarında kendilerini bir dizinin başrol karakterleri olarak bulmalarıyla başlıyor. Bu iki yakın arkadaşın, başrolünde yer aldıkları diziden kurtulmaya çalışırlarken, mahalledeki karakterlere gittikçe; aşk, aile, dostluk gibi sımsıcak ilişkilerle bağlanmalarıyla da hikaye gelişiyor.

KİRALIK AŞK

19 Haziran Cuma günü geçtiğimiz Cuma ekranlara veda eden Medcezir’in yerine gelen romantik komedi dizisi Medcezir’in yerini tutar mı göreceğiz.

KİRALIK AŞK FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin konusu;

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk  yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

Romantizmden vazgeçmem diyenler için birebir bir dizi.. Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz’ın oynadıkları dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Aşk, dostluk ve dizilerin vazgeçilmezi yanlış anlamaların eksik olmadığı dizi ‘İlişki Durumu: Karışık’ta duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak

Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı dizi Haziran ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

NE MÜNASEBET

Ünlü oyuncular Sarp Levendoğu ve Pelin Akil’in başrollerini paylaştıkları romantik komedi dizisi Ne Münasebet de Show Tv’nin iddialı yaz dizilerinden. Dizinin genel muhtevası ise şu şekilde;

NE MÜNASEBET FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar.

Yapımcılığını ARC Film/ Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği dizinin senaryonusu Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlukaleme alıyor.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR

Gizemli bir düşman yanıbaşınızda,Üstelik tüm sırlarınızı biliyor...

Tatlı Küçük Yalancılar; ayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek.

Hikaye

Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etmiştir.

Bu olayın ardından uzun süre görüşmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başlarlar. Sadece Açelya’nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir.

Bir bilinmezin peşinde iz sürdükleri, başlarına açılan belalardan kurtulmaya çalıştıkları anlarda sık sık yüreğimiz ağzımıza gelecek. Biz de onlar gibi, dört genç kızın en yakınındaki kişilerden bile şüphelenecek, “A”nın kim olduğunu bulmaya çalıştıkları bu yolculukta heyecanla onları takip edeceğiz

ÇİLEK KOKUSU

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin'in, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, hayatlarını rengarenk yaşayan insanların hikayesi Çilek Kokusu Star’da başlıyor.

Birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara sahip olan Aslı ve Burak sürpriz bir şekilde tanışırlar. Birbirlerini bir daha hiç görmeyeceklerini düşünürlerken, Aslı, Burak ve Volkan, Bodrum'da sonunu bilemedikleri bir oyunun içine düşerler. Tesadüfler zinciri onların peşini Bodrum'da da bırakmaz.

ADI MUTLULUK

Yapımcılığını Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden’in yapımcısı Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı FOX’un yeni dizisi “ADI MUTLULUK” içinizi ısıtmak için geliyor.

Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!

Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...

İNADINA AŞK

Erkekler inatçı, kadınlar inatçı,aşk hepsinden inatçı...

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak.

İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar.

Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!

SEN BENİMSİN

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği bu yılın en iddialı dizilerinden biri olan "Sen Benimsin" 19 Haziran Cuma günü FOX’ta başlıyor.

Dizinin yönetmenliğini ise Türkiye’de bugüne kadar en yüksek reytingli dizilere imza atan Kudret Sabancı üstleniyor.  Proje tasarımı Esin Gök’e ait olan ve senaristliğini Pınar Ordu ve Serdar Soydan’ın yaptığı  iki farklı dünyanın aşkını ekranlara taşıyacak  “Sen Benimsin” oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Başrolde yer alan, başarılı oyuncu Gökhan Keser ve 2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz’e Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman  Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu gibi deneyimli isimler eşlik ediyor! Dizinin müzikleri ise Kıraç’a ait.

Bursa’nın zengin ailelerinden bir olan Yenilmezler’in veliahdı Ejder (Gökhan Keser) ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağme’nin (Rüveyda Öksüz) ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasıyla yaşanan kaosu konu alan dizi “Sen Benimsin” 19 Haziran Cuma akşamından itibaren FOX ekranında olacak.

Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme’nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği’ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder’le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme’nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.

Kaynak: Diyarbakır Söz