Görüş Bildir

İşte yeni aşıklar: Amine Gülşe ve Serhat Teoman!

Show TV’de yayınlanan Asla Vazgeçmem ve Acil Aşk Aranıyor dizilerinin başrolleri olan Amine Gülşe ve Serhat Teoman aşk mı yaşıyor? Türkiye güzeli Amine Gülşe Asla Vazgeçmem dizisinde oynuyor, Serhat Teoman ise Acil Aşk Aranıyor’da. Bu ikilinin aşk yaşıyor iddiaları bugün magazin gündemini süsledi. Peki ikili aşık mı gerçekten? İşte ayrıntılar…

İşte yeni aşıklar: Amine Gülşe ve Serhat Teoman!

RECEP KAYA

Bülent İnal ve Melis Tüysüz, evliliklerinin dördüncü yıllarını kutluyorlardı ve konukları da vardı tabii. Ancak en dikkat çeken konukları ise Amine Gülşe ve Serhat Teoman’dı. Türkiye güzeli Amine Gülşe ile yakışıklı beyefendi oyuncu Serhat Teoman’ın yan yana görülmesi aşk iddialarının çıkmasına sebebiyet verdi.

Bülent İnal ve Melis Tüysüz, Arnavutköy Zıpkın Balık’ta evliliklerinin dördüncü yılını kutladı. Kutlama gecesinde yeni bir aşk iddiası da ortaya atıldı. İsmi önceden Show TV’de yayınlanan “Asla Vazgeçmem” dizisinde beraber rol aldığı Tolgahan Sayışman’la anılan Türkiye Güzeli Amine Gülşe, oyuncu sevgilisi Serhat Teoman ile ilk kez yan yana görüntülendi. Mekanda yan yana oturan sevgililer, çıkışta gazetecileri görünce panik oldu. Yüzünü saçlarıyla kapatmaya çalışan Amine Gülşe ve Serhat Teoman, aşk sorularını ise cevapsız bıraktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi