Görüş Bildir

İşte Yolanthe Yenge'nin sürprizi: Erkek bebeek!

Galatasaray’ın 10 Numarası Wesley Sneijder’in seksi eşi Yolanthe Cabau, erkek bebek doğuracak. Wesley’in ilk evliliğinden de Jessey adında bir oğlu bulunuyor ve Yolanthe Jessey’i öz evladından ayırmıyordu. İşte Yolanthe Yenge'nin sürprizi: Erkek bebeek!

İşte Yolanthe Yenge'nin sürprizi: Erkek bebeek!

Galatasaray taraftarının ‘Yolanthe Yenge’ diyerek bağrına bastığı Yolanthe Cabau'nun doğuracağı bebeğin cinsiyeti su yüzüne çıktı. Ekim ayındaki doğuma kadar bebeklerinin cinsiyetini saklama kararı alan ikili, mutlu haberi yakınlarıyla paylaşınca sürpriz de bozulmuş oldu. Sneijder çiftinin bir oğulları olacakmış.

ERKEK ADAMIN ERKEK OĞLU OLUR

Sneijder böylece iki erkek babası olacak. Ünlü futbolcunun ilk eşinden de 9 yaşında Jessey isimli bir oğlu var. Jessey'nin velayetini alan Sneijder, oğlu ve eşi Yolanthe ile birlikte aynı evde yaşıyordu. Şimdi evdeki erkek çocuk sayısı ikiye çıkacak. İşte Yolanthe Yenge'nin sürprizi: Erkek bebeek!

JESSEY'YE ÜVEY KARDEŞ GELİYOR

Yolanthe, eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Jessey'ye kendi evladı gibi davranıyordu. Jessey, üvey annesinin hamilelik haberine çok sevinmiş; Yolanthe ve babasıyla bu pozu vermişti.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi