Kısmetse Olur 20 Kasım haftanın finali elenen isim

Kısmetse Olur 20 Kasım eleneni de bu hafta ifşa dosyaları arasında yer alacak. Gala gecesi için Gökhan sürprizi ise gelin adaylarının gözünü açacak

Kısmetse Olur 20 Kasım haftanın finali elenen isim

Her haftanın eleneninin günler öncesinde ifşa edildiği Kısmetse Olur evinde bu hafta 20 Kasım kimin eleneceği yine açıklandı. Yaşanan aşkları, kavgaları ve skandal dosyaları ile birlikte gün gün izlenme oranlarını bu sezonda zirveye taşıyan evlilik yarışmasında gelin ve damat adayları adeta birbirleri ile yarışıyor. Büyük aşk yaşayan Rabia ve Gökhan çiftinin aşkları zirveye taınırken, Didem ve Adnan aşkında da gelişmeler yaşanacak. Son olarak Gökhan'ın Rabia'ya aldığı elbise cuma gününe damgasını vururken, evlilik yolunda ilerleidklerini de açıkladılar. Beyaz elbise alan damat adayının yanısıra gelinler evinde de kavga peşisıra geliyor. Mehtap ortalığı karıştırmaya devam edecek. Şahin ile sarışın güzel NAzlı arasındaki iplerde gerilirkenn, bu hafta pazar günü eve veda eden isim, Okan Altınok olacak ve eve girecek yeni damat adayı ise tanıdık br isim olacak. Boğaçhan Tuzcu ise damat evine dahil olacak.

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK?

Adnan ile Didem arasında tavan yapan aşkta sıra yüzük takmaya gelecek. Adnan'ın aldığı 3 yüzük herkesi şaşırtacak.  Semih yüzükler ile ilgili ortaya attığı eski yüzüğü getirmiş iddiaları da erkekler evinde kahkaha sebebi olacak. Bu haftanın birincisi seçilen çift, Ataköy Marina'da duygusal bir yemek yiyecek ve evlilik yolunda adımlarını daha da kuvvetli atacak. 

BOĞAÇHAN TUZCU GELİYOR

24 yaşındaki damat adayı Tuzcu, Marmaris'ten yarışmaya dahil olacak. Turizm üzerine eğitimini tamamlayan genç damat adayı, ikizler burcu ve Bodrum aşığı olarak bilinecek

BÜYÜK KAVGA

Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Hazal ile ilişkisi sallantıda olan Semih, Gamze'yi tanımak istediğini söyleyince ortalık birbirine girdi. Semih “Gamze’yi tanımak istiyorum kardeşim o da bekar ben de bekarım. var mı sıkıntı?” diyerek Hazal’ı unuttuğunu ve yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. 

HAZAL ÇILDIRDI

Semih’in sözlerinin ardından gelin adayları şoke oluyor. Hazal ise damatlar evini basıyor ve Semih’ten hesap soruyor. 

Kaynak: Diyarbakır Söz