Görüş Bildir

Cesur ve Güzel başlama tarihi yayınlandı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünü paylaştığı yeni dizi Cesur ve Güzel 10 Kasım Perşembe akşamı ekranlarda olacak

Cesur ve Güzel başlama tarihi yayınlandı

Aylardır başlanması için adeta gün sayılan Cesur ve Güzel için start verildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi fragmanı yayınlandıktan sonra peki dizi ne zaman bşlayacak? sorusu akıllarda soru işareti bıraktı. Dizinin yapımcıları nihai tarihi verip, bunu da 10 Kasım Perşembe 20:00 olarak açıkladılar. Star TV eranlarında başlayacak olan yapımın çok ilgi göreceği de şimdiden aşikar olacak.

CESUR VE GÜZEL BU PERŞEMBE

Zengin kız karakterini canlandıracak olan isim, Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olarak karşımıza çıkacak olan isim, Tuba Büyüküstün olmakta. Cesur ve Güzel’in senaristliğini Ece Yörenç yaparken yönetmenliğini Ali Bilgin yapacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un yanında dizinin kadrosunda Tuba Büyüküstün var. Kadroda netleşen diğer isim ise Devrim Yakut. Yakut dizi de Cesur'un annesi olarak karşımıza çıkacak. Öte yandan dizide Erkan Avcı, Sezin Akbaşoğulları, Devrim Yakut, Serkan Altunorak, Nihan Büyükağaç ve Tamer Levent gibi isimler rol alıyor.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir