Kadınların baştacı Esra Erol, Doğa Bekleriz söyleşisinde 'doğanın en kutsal varlıkları kadınlar'

Esra Erol'la'nın müdavimi çiçeği burnunda Esra Erol Doğa Bekleriz ile birlikte bir söyleşi de kadın üstünlüğü ve kadına şiddete el koydu. Esra Erol keyifli söyleşi de zayıflamak ve zayıf kalmak için Esra Erol diyetine el atın dedi

Kadınların baştacı Esra Erol, Doğa Bekleriz söyleşisinde 'doğanın en kutsal varlıkları kadınlar'

Esra Erol'la'nın müdavimi çiçeği burnunda Esra Erol  Doğa Bekleriz ile birlikte bir söyleşi de kadın üstünlüğü ve kadına şiddete el koydu. Esra Erol keyifli söyleşi de zayıflamak ve zayıf kalmak için Esra Erol diyetine el atın dedi

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Erol, adeta avmde izdiham çıkardı.

Etkinlikte kadınların gücünden bahseden Erol "Biz kadınlar çok güçlüyüz. Bir kere Allah tarafından bizlere bir canı taşıyabilme, onu dünyaya getirebilme gücü verilmiş. Bundan daha kudretli ne olabilir ki… Her kadın bir Mucizedir… Mucizenize sahip çıkın koruyun kollayın' dedi.

İşindeki başarısının evde mutlu olmasından kaynaklandığını söyleyen Esra Erol "İnsan evinde, ailesinde mutluysa işinde de mutlu ve huzurludur. İşimdeki başarımın sırrı ailemde mutlu olmak. Biz kadınlar bizi biz yapan yerde mutluysak dünyayı parmağımızda oynatırız" dedi.

Fit görüntüsüyle de oldukça dikkat çeken Erol "Ben çok diyet yapabilen biri değilim. Tiroid rahatsızlığım var ancak onunla nasıl yaşanır öğrendim. Sağlıklı yemekler yiyorum, evde kendi kendime yarım saat ip atlıyorum. Kilo vermemi ip atlamaya da borçluyum diyebilirim" diye belirtti.

Sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiğini söyleyen Esra Erol "Sosyal sorumluluk projeleri çok önemli. Artık hepiniz kadına şiddetin ne demek olduğunu biliyorsunuz! Siz evde mutlu huzurlu olursanız, mutlu çocuklar yetiştirirseniz, toplumunda temeline ve gelişimine de katkıda bulunursunuz.

Şiddete maruz kalan kadınlar kendilerini yalnız hissetmesinler. herkes birbirine destek olmalı artık belleklere kazıyalım – Kadına Şiddete Geçit Yok. Şiddet gören kadını kimse görmezden gelmemeli! Çaresizlik duygusu ve korku insanı esir hale getiriyor. Siz o kapıyı çalmadığınız sürece maalesef ki o şiddet devam ediyor. O yüzden ben o kapıyı çalmaya ve kadınların yanında olmaya her zaman devam edeceğim" dedi.

Kadına şiddet son vermek için önce mutlu erkek çocukları yetiştirelim. Herşeyden önce çocuklarımıza  sahip çıkalım onlara vicdan kavramını öğretelim. Tekrar ediyorum 'Kadına Şiddete Geçit Yok' diyerek sohbetini sonlandırdı.

12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Sinoplu, babası göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çoğucundan ortancasıdır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Altın kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır

2003 - Siemens Mobile Kuşak (Sunucu) - (Teknoloji TV)

2005-2007 - Turkuaz (Kanal D)

2007 - Esra Erol'la Dest-i İzdivaç (Flash TV)

2008 - Esra Erol'la İzdivaç (Star TV)

2009-2013 - Esra Erol'da Evlen Benimle (atv)

2013-2015 - Esra Erol'la (FOX)

2015-günümüz - Esra Erol'da (atv)

2016 - oba makarna (reklam)

Kaynak: Diyarbakır Söz