Ahmet Parlak 3 Adam isyan şarkısı ve kahkaha tufanı

O Ses Türkiye'nin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, internette söylediği 'İsyan' şarkısıyla fenomen haline gelen Ahmet Parlak sahneye çıktmıştı. O Ses Türkiye programından sonra TV8’in fenomen programı 9 aralık Çarşamba akşamı canlı yayında Düğün Dernek ekibinin konuk olduğu 3 Adam’da da Ahmet Parlak rüzgarı esti.

Ahmet Parlak 3 Adam isyan şarkısı ve kahkaha tufanı

Kısa sürede youtube' da seslendirdiği 'İsyan' şarkısı ile fenomen olan Ahmet Parlak, O SES Türkiye jürisi Gökhan'ın da dikkatinden kaçmamıştı. O Ses Türkiye'nin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, internette söylediği 'İsyan' şarkısıyla fenomen haline gelen Ahmet Parlak sahneye çıktmıştı. O Ses Türkiye programından sonra TV8’in fenomen programı 9 aralık Çarşamba akşamı canlı yayında Düğün Dernek ekibinin konuk olduğu 3 Adam’da da Ahmet Parlak rüzgarı esti.

TV8’in büyük beğeni toplayan programı O Ses Türkiye’nin sempatik mi sempatik jürisi Athena gurubunun solisti Gökhan’nın tüm Türkiye’ye tanıttığı Ahmet Parlak, O Ses Türkiye’yi çoşturduktan sonra sıra 3 Adam’a geldi. 3 Adam programının ilk defa canlı yayınında öyle bir ‘isyan’ çekti ki salon, sunucular ve televizyon başındaki tüm seyirci Ahmet Parlak’ın sesine bir kez daha aşık oldu. Parlak’ın isyan şarkısından sonra 3 Adam’ın sempatik sunucularından İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç’a: ‘’Şarkı öyle değil öyledeğil kusura bakmayın’’ diyerek yakışlık şarkıcıya takıldı. Salonda adeta kahkaha tufanı yaşandı.

3 ADAM

3 Adam, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tarafından sunulan talk show programı.

3 sunucu ve 1 konuk olarak uyguladığı formattan aldığı 3+1 adıyla Star Tv'de yayına başlamış, Acun Medya'nın satın alması ile 5 Ekim 2013 tarihi ile program ile birlikte adı 3 Adam olarak değişmiştir. Program 2014 Eylül itibari ile TV8 kanalında yayın hayatına devam etmektedir. Ayrıca program 1 kez de survivor özel bölüm yapmıştır. Ev tadında 3 Adam adlı talk show programı yayınında skeçler de yapmaktadır. Şu anda program cumartesi geceleri saat 23:15'te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

O SES TÜRKİYE

O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonunda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı tv8 kanalında yayın hayatına devam eden yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır.

Ahmet Parlak kahkaha tufanı izle

Kaynak: Diyarbakır Söz