Görüş Bildir

Kanal D Adı Efsane Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılacağı ayyuka çıktı

Geçtiğimiz haftalarda adının Sıla ile aşk dedikodularına karıştığı Erdal Beşikçioğlu'nun Adı Efsane dizisinden ayrılacağı iddia edildi. Adı Efsane dizisinden üzücü haber geldi. Adı Efsane'nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılacağı iddiaları Mesut Yar'ın programında iddia çerçevesinde yayınlandı.

Kanal D Adı Efsane Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılacağı ayyuka çıktı

Adı Efsane dizisinden üzücü haber geldi. Adı Efsane'nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılacağı iddiaları Mesut Yar'ın programında iddia çerçevesinde yayınlandı. Posta gazetesinde köşe yazarlığı yapan eleştirmen Mesut Yar, bugün köşesine Erdal Beşikçioğlu Adı Efsane'den ayrılcak mı şeklinde iddialar ortaya attı. Kanal D ekranlarında drama tarzı yayınlanan ve çok sevilen Adı Efsane dizisi hakkında ortaya çıkan bu iddialar sonrasında herkes çok şaşırdı.

Gazetedeki köşe yazısı snrasında ayyuka çıkan Erdal Beşikçioğlu diziden ayrılıyor iddiaları şu şekilde açıklandı.

HOCAM GİDİYOR MUSUNUZ?

Adı Efsane (Kanal D) dizisi ağırlıklı olarak genç oyuncular üzerinden yürüyen bir iş oldu. Bana biraz Güneş’in Kızları dizisinin kader yolunu hatırlatıyor...

Bu dizinin içinden önümüzdeki yılların dizi ekranı için birçok önemli yüz çıkacak. Hatta çıktı bile. Ama bir yüz eksilecek... Çok sağlam bir kaynağın fısıldadığına göre dizinin başrolündeki Erdal Beşikçioğlu yol ayrımındaymış. Nedenini biliyorum ama orası kendini ilgilendirir...

Erdal dostum o hattan çıkınca dizi ne yapar diye soranlar olacaktır. Gençlik dizileri ne yapıyorsa onu elbette...

Güzel bir yaz sezonu ve ardından “görüşmek dileğiyle”!

SILA İLE AŞK DEDİKODULARI

25 yıldır Elvin Beşikçioğlu ile evli olan ve şu sıralar Adı Efsane dizisinde rol alan Erdal Beşikçioğlu ile Sıla'nın birlikte olduğu öne sürüldü.

Hatta iki ismin son olarak Kadıköy'deki bir balıkçıda baş başa yemek yediği ve aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bu iddia üzerine Sıla ve Erdal Beşikçioğlu'nun basın danışmanları çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. Her iki taraf da 'İki ünlü ismin bir müzikal projesi için 2 ay önce görüştüğünü ancak aşk ilişkisinin söz konusu dahi olmadığını' söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir