Görüş Bildir

Kanal D Hıçkırık günlük dizi oyuncu kadrosu ve Hıçkırık konusu

Kerime Nadir'in eseri Hıçkırık, dizi uyarlaması ile Kanal D ekranlarında olacak. Peki Hıçkırık oyuncuları ve günlük dizi Hıçkırık başlama tarihi hakkında gelişmeler neler?

Kanal D Hıçkırık günlük dizi oyuncu kadrosu ve Hıçkırık konusu

Kanl D Hıçkırık oyuncuları, dizinin başlayacağının açıklandığı ilk günden beri merkla beklenmekte. Kerime Nadir'in eseri Hıçkırık, dizi uyarlaması ile Kanal D ekranlarında olacak. Peki Hıçkırık oyuncuları ve günlük dizi Hıçkırık başlama tarihi hakkında gelişmeler neler?

HIÇKIRIK KÜNYESİ

Başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz,’in paylaştıkları dizinin yönetmenliğini Fırat Gürsoy, senaryosunu ise Redife Zerener, Gökhan Korkusuz kaleme alıyor.

GÜNLÜK DİZİ HIÇKIRIK KONUSU

Kanal D ekranlarında başlaması için gün sayılan dizi Hıçkırık dizisi konusu şu şeklide. Kenan ve Nalan’ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle; Kenan, çocuk yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede geçirdiği acı dolu yıllardan sonra İstanbul’un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu onu bulmuştur. Azmi Bey, Kenan’a sahip çıkmış ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konağına almıştır. Kenan’ın hayatını asıl değiştiren ise, Azmi Bey’in evinde henüz çocuk yaştayken tanıştığı Azmi Bey’in kızı Nalan olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş; birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı haline gelmişlerdir. Bu yakınlık, aradan geçen 15 yılda büyük bir aşka dönüşür. Günümüzde iki genç de 20’li yaşların ortalarına gelmiştir. Birbirlerine delicesine aşıklardır ancak bu aşkı itiraf edecek cesareti bulamamaktadırlar. Kenan ve Nalan’ın hayatını altüst eden kişi ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami olur.

HIÇKIRIK OYUNCU KADROSU

Dizinin başrollerinde Sezgi Sena Akay (Nalan), Barış Arda Hacıoğlu (Kenan) ve Selçuk Özer (Azmi) yer alırken usta oyuncu Nurseli İdiz (Perihan), Meltem Pamirtan (Vesime), Kemal Okan Özkan (İlhami), Emre İğdemir (Engin), Erdoğan Aydemir (Kutsi), Tuğçe Baltalı (Hayat), Ceylan Yılmaz (Aslı) , Sibel Aytan (Selin), Özge Akdeniz (Gonca), Emin Gümüşkaya (Remzi), Rukiye Sarıdemir (Cemile), Kübra Akın (Gülüm), Anıl Kerimoğlu (Sinan) ve Tevfik Aygün Hiçyılmaz (Burhan) yer alacak.

SEZGİ SENA AKAR HAKKINDA

Lise öğretimini Erenköy Kız Lisesi'nde gören güzel oyuncu daha sonra Galatasaray'da voleybol oynamaya başladı ve zamanla  Fenerbahçe’de altyapıya girdi. 18 yaşına kadar voleybol ile ilgilenen oyuncu Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okumaktadır. 2012 yılında 17 yaşındayken Best Model of Turkeyseçildikten sonra aynı yıl Best Model of the World seçildikten sonra Türkiye içinde ün kazandı.

2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Nevin karakterini canlandırdı. Ancak reytinglerin düşmesi nedeniyle dizi final oldu.

2015 yılında Acı Aşk adlı Show TV dizisinin kadrosuna bu sefer başrol olarak girdi. Acı Aşk da düşük reytingler sonucu yayın hayatına veda etti

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir