Görüş Bildir

Hayat Şarkısı 25. son bölüm 11 Ekim DNA sonucu belirleyecek

Kanal D ekranlarının dizisi Hayat Şarkısı 25. bölümü ile ekranlara geldi. Peki dizide neler yaşandı?

Hayat Şarkısı 25. son bölüm 11 Ekim DNA sonucu belirleyecek

Geçtiğimiz sezon ekranlara merhaba diyen Hayat Şarkısı 11 Ekim Perşembe akşamı ekranlardaki yerini aldı. Hayat Şarkısı Salı akşamı 25. bölümü ile ekranlara geldi. peki sevilerek izlenilen dizinin son bölümünde neler olduğu konusunda merak edenlere, dizi hakkınd bilgiler içeren bir açıklama yaptık. 18 Ekim akşamı yeni bölümü 26. bölümü ile Kanal D ekranlarındaki yerini alacak olan dizi de nelerin yaşanacağı da fragman tanıtımı ie birlikte sizlerle olacak.

HAYAT ŞARKISI 25. BÖLÜM ÖZETİ

Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet’in DNA’sının Filiz’inkiyle karşılaştırılması kararı ile sonuçlanır. Hülya bunu duyunca deliye döner; herkes uykudayken Mehmet’i de alıp evi terk eder. Bu durumdan habersiz uymakta olan Kerim, gece yarısı gelen telefonla aldığı haberle sarsılır. Başta Süheyla olmak üzere evin kadınları Filiz’in, Mehmet’ten başka bir bebek için Kerim’e dava açtığını zannetmektedir. Kendi aralarında yaptıkları tahminlerden bir sonuca ulaşamaz, hep birlikte Filiz’e gidip detayları öğrenmeye ve diğer bebeği görmeye karar verirler.

HAYAT ŞARKISI 26. BÖLÜM FRAGMANI 

Sevilerek izlenilen Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir