Görüş Bildir

Kanal D Kısmetse Olur haftanın finali 13 Kasım şok eden gerçekler

Kısmetse Olur 13 Kasım ifşaları. Elenen isimden çok eve gelecek olan isim çok konuşulacağa benziyor

Kanal D Kısmetse Olur haftanın finali 13 Kasım şok eden gerçekler

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve adeta izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur, yarışma formatı gereği her hafta bir kişinin elenmesi ile haftayı bitirmekte. Ve yeni gelen damat ya da gelin adayı ile süregelmekte. Reytingleri zorlayan yarışma hakkında gün ün ifşaların yaşanması program hakkında skandal dosyalarının oluşmasına mahal verirken, bu sezon geçtiği dönem gibi izlenmek rekorlarında oynama yapamamıştı. Yapımcıların hemen devreye spktuğu Ayça ve Mehtap, ortam karıştırıcıkları ile reytingler daha da düzeltmiş, sonrasında da tekrardan revaca çıkmıştı. Eve giirn Ayça'nın Gökhan'ı seçmesi Gökhan'ın RAbia ile bir yla başlaması derken geçtiğmiz hafta eleme potasına giren yarışmacı Ayça, elenen isim olmuştu. Mehtap ile kavga etmeleri ve erkek adaylardan kimsenin kendisini istememesi elemeye itti iddalarını da gündeme sokarken Kısmetse Olur 13 Kasım elenen isminden çok ve giren aday çok konuşulacağa benzemekteç

KISMETSE OLUR ELENEN İSİM

 Her hafta kısmetse olur ki elendi sorusu yarışma akşamından günlerce önce ortaya çıkarken bu hafta da aynı durum söz konusu.  Bu hafta elenen ismin Metehan Karahan olduğu iddia edilirken eve gelen Yasin isimli kişinin de Semih'ten ayrılan Hazal'a talip olduğu söylendi. Hatta öyle bir söylem ortada ki, damat adayının eveki gein adaylarından birinin nişanısı olduğu söyemleri de sosyal edyayı solluyor.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Önce haftanın birincilerini verelim. Bu hafta kızlar evinden Hazal erkekler evinden Aykut birinci olacak. Hazal ve Aykut evde başbaşa yemek yiyecekler.

VERİLEN İSİM

Pazar gecesi yapılacak elemede damatlar evinden Metehan Karahan ismi verilecek. Metehan Karahan eve Tolga Kulakçı gece kulübü görüntüleri yüzünden diskalifiye olunca gelmişti.

İzmir Buca'dan yarışmaya katılan Metehan Karahan, aslen Gaziantepli.  Güzel Sanatlar bölümünde eğitim alan Metehan Karahan 30 yaşında

KISMETSE OLUR’DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Hafta içi her gün ekranlara konuk olan Kanal D’nin heyecan dolu programı Kısmetse Olur’da geçen hafta elenen isim Ayça Beğen oldu. Gecenin finalinde 10 bin liralık ödülün sahibi Gökhan olurken eve veda eden isim geçen sezonun gözde isimlerinden Ayça Beğen oldu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir