Kapışma 2. Bölüm kim kazandı -

Farklı yarışma formatıyla ve iki ünlü jürisiyle yayın hayatın geçtiğimiz hafta ‘Merhaba’ diyen Kapışma 2. Bölümü izleyenlerini ekran başına kilitlendi. Eğlence ve şarkı dolu anlar hem stüdyodakilere hem de ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı. Peki, Kapışma 2. Bölüm’de kim kazandı, Mustafa Ceceli ve ekibi mi, Bengü ve ekibi mi kazandı? Kapışma 2. Bölüm 27 Haziran izlemek isteyenler için derledik…

Kapışma 2. Bölüm kim kazandı -

Kapışma ses yarışması güzel sunucu Asuman Krause’nin sunuculuğunda ekranlarımıza geliyor. Türk Pop Müziğinin iki ünlü ismi; yakışıklı ve beyefendi şarkıcı Mustafa Ceceli ile güzel şarkıcı Bengü jüri koltuğunda oturuyor.

HER HAFTA 18 YARIŞMACI YARIŞIYOR

Kapışma’da her hafta 18 yarışmacı birbiriyle kıyasıya mücadeleye giriyor. Finale kalan isimler ise takım kaptanları olan Mustafa Ceceli ve Bengü ile düet yapma hakkı kazanıyor ve içlerinden biri 20 Bin TL’nin sahibi oluyor. Bu hafta Kapışma 2. Bölüm’de kazanan isim Mustafa Ceceli’nin yarışmacısı Burak oldu. Kaybeden taraf Bengü ve yarışmacısının bir fanusun içinde üzerlerine boya döküldü. Eğlenceli anlara sahne olan Kapışma’yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler aşağıdaki linkten ulaşabilir.

KAPIŞMA 2. BÖLÜM İZLE 

Kaynak: Recep Kaya