Kapışma 9. Bölüm (18 Ağustos) kim kazandı -

Show TV’nin en eğlenceli, en farklı, animasyonlu şarkı yarışması Kapışma bu hafta da ekranlara kilitledi. Kapışma’da iki müthiş jüri Bengü ve Mustafa Ceceli’nin çekişmesi kahkahalara boğmaya devam ediyor. İşte; Kapışma 9. Bölüm kim kazandı, Kapışma 18 Ağustos kim kazandı, Bengü kazandı mı, Mustafa Ceceli kazandı mı? Kapışma bu hafta kim kazandı? Gibi soruların cevabı haberimizde…

Kapışma 9. Bölüm (18 Ağustos) kim kazandı -

Geçtiğimiz hafta 8. Bölümü ile ekranlara gelen Kapışma’da Bengü ve finalisti kaybeden taraf olmuş, hem büyük ödüle veda etmiş, hem de boyaya maruz kalmışlardı. Kapışma’da bu hafta (18 Ağustos) yine 18 yarışmacı Bengü ve Mustafa Ceceli’nin finalistleri olmak için ve 20 Bin TL’lik büyük ödülün sahibi olmak için yarıştı.

KAPIŞMA 9. BÖLÜM KİM KAZANDI?

Kapışma 9. Bölüm’de 18 yarışmacı arasından Kumsal Mustafa Ceceli’nin finalisti, Müslüm ise Bengü’nün finalisti olmayı başardı. Finalde Mustafa Ceceli ve Kumsal’ın ‘Yaşamak Ne Güzel’ şarkısı düeti geceye damga vururken, Bengü ve Müslüm’ün ‘Batsın bu Dünya’ düeti de izlenme rekorları kırdı. Kapışma 18 Ağustos 9. Bölüm kazananı da belirlendi. Geçtiğimiz hafta kaybeden Bengü bu hafta kazanarak durumu yeniden beraberliğe getirdi. Kapışma bu hafta Bengü kazandı. Bengü'nün yarışmacısı Müslüm de 20 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

KAPIŞMA 9. BÖLÜM 18 AĞUSTOS İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz