Görüş Bildir

Kara Sevda Son 7. Bölüm- Emir ve Kemal’in soğuk savaşı

Star TV’nin ilgi ve sevgiyle izlenen ve kısa sürede fenomen olmayı başaran dizisi Kara Sevda 7. Son bölüm izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için derledik. Kara Sevda Son Bölüm izle diye Google’da aramalar başladı bile. İşte Kara Sevda 7. Bölümde neler oldu sorusunun yanıtı ve Kara Sevda son 7. Bölüm tek parça izleme linki…

Kara Sevda Son 7. Bölüm- Emir ve Kemal’in soğuk savaşı

Kara Sevda son bölüm (7. Bölüm) yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Kara Sevda’da Emir ve Kemal’in soğuk savaşı başladı. Nihan Kemal’den uzak duramıyordu. Kemal’i ise intikam hırsı sarmış durumdaydı.

KARA SEVDA 7. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Emir ve Nihan'ın mutluluğunu uzaktan izlemek Kemal'in acısını da intikamını da oldukça artırdı. Oyunun kuralı yeniden yazılıyor ve Kemal artık ilk adımdan itibaren Emir’le sonu gelmeyen savaşını başlattı.

Güzeller güzeli Nihan ise hayatında daha fazla çekişme istemiyordu. Kalbinin karışmasına engel olmak zorunda ve çareyi Kemal'den uzak durmakta buldu. Bu kararla eski düzenine çekilmek isterken, Kemal'den uzak durmanın kendi elinde olmadığını da anlaması hiç de geç olmadı. 

Kemal’in kardeşi Zeynep konusunda koyulan yasaklara karşın Nihan’ın kardeşi Ozan Zeynep'in peşini bırakmıyordu. Ancak bu defa yolunu öyle biri kesti ki tahmin bile edemedi bunu.

Emir, Tarık ve Zeynep'le bağlarını güçlendirmenin peşindeyken; Kemal'in Leyla'yla dostluğu, tarihi bir an yaşayacaktır. O andan sonra bağları ya kopacak, ya eskisinden de güçlü hale gelecektir. Kemal'in mücadelesi artık Nihan ve Emir'in yanı başında sürerken, Emir'in içinde taşıdığı şüpheler katlanarak artacaktır. Kara Sevda 7. Bölüm izleme linki aşağıda.

KARA SEVDA 7. SON BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi