Görüş Bildir

Kara Sevda Son 8. Bölüm'de Emir Kemal'in peşinde -

Star TV’nin fenomen reyting rekortmeni dizisi Kara Sevda 8. Bölümü ile izleyenlerini bir kez daha şaşırtmayı başladı. Reklam aralarında bile Kara Sevda hayranları kanalı değiştirmedi. Kara Sevda son bölüm (8. Bölüm) tam anlamıyla heyecan uyandırdı. Emir, Kemal’in evine geldi ve Kara Sevda 8. Son bölüm orada bitti. Kara Sevda 8. Bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu ayrıntıları aşağıda…

Kara Sevda Son 8. Bölüm'de Emir Kemal'in peşinde -

Kara Sevda 2 Aralık son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Emir ve Kemal’in kıyasıya rekabeti dolu dizgin devam etti. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrol oynadığı Hilal Saral’ın yönettiği müthiş dizi Kara Sevda 8. Bölüm (son bölüm) neler oldu ve izleme linki….

KARA SEVDA SON 8. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kara Sevda 8. Son bölümünde; Kemal, Nihan'ın yeni evini ziyaretiyle büyük bir şüphenin içine düşer. Bu şüphe, Emir ve Nihan'ın evliliklerinin gerçekliğiyle ilgilidir. Nihan ise Emir'in Kemal'e zarar vereceği endişesiyle Kemal'i uyarmak niyetindeydi. Kemal, Nihan'a ulaşmanın, gözlerden ırak bir yerde konuşmanın yollarını aradı. Çözüm de Kemal'den geldi. Emir'in Nihan ve Kemal üzerindeki dikkatlerini, şantajcısından gelen yeni bir paket dağıtır. Emir, kontrolünü kaybetmeye başlar. Galip'in bu konudaki rahatsızlığı baba oğulun arasını açarken, Emir kendini başka birinin yanına atar. Bu, emirin geçmişiyle ilgili bilmediğimiz bir noktayı da açığa çıkarır. Emir, Nihan ve Kemal'in aynı anda ortadan kaybolduklarını geç de olsa farkettiğinde, peşlerine düşer. Nihan ve Kemal İstanbul'dan uzakta, Kemal'in bir planıyla buluşurlar. Kemal gerçekleri öğrenmeye niyetlidir. Kara Sevda 8. Bölüm (son bölüm) izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

KARA SEVDA 8. BÖLÜM (SON BÖLÜM 2 ARALIK) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi