Karagül son bölüm (113. bölüm) fragmanı ! Karagül Kendal için ŞOK! Ortaya çıkan bir baba ve kaybolan bir anne

Cuma akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Karagül 113. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Karagül 113. bölüm fragmanında nefes kesen anlar yaşanacak. Karagül 113. bölüm fragmanında Kendal'ın babası ortaya çıkacak ve Ayşe annesini kaybedecek. . Karagül 113. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Karagül son bölüm (113. bölüm) fragmanı ! Karagül Kendal için ŞOK! Ortaya çıkan bir baba ve kaybolan bir anne

Cuma akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Karagül 113. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Karagül 113. bölüm fragmanında nefes kesen anlar yaşanacak. Karagül 113. bölüm fragmanında Kendal'ın babası ortaya çıkacak ve Ayşe annesini kaybedecek. . Karagül 113. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Karagül 113. bölüm fragmanında Kendal'ın babası ortaya çıkıyor

Karagül yeni bölüm fragman videosu yayınlandı. Sırlarla örülü senaryosuyla dikkat çeken Karagül 113. bölümüyle yine nefes kesecek. Annesini kaybeden Ayşe, Kendal'ı öldürme planları yapacak. Kendal'ın babası ortaya çıkacak.

Son güncelleme: 17 Mart 2016 17:03

Cuma akşamlarının soluk soğula izlenen dizisi Karagül yeni bölüm fragman videosu yayınlandı. Sıra dışı senaryosu ve kadrosundaki güçlü isimleri ile her hafta büyük ses getiren Karagül 113. bölümüyle ekrana gelecek. Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in yer aldığı dizide bu hafta herkesi şok edecek bir gerçek ortaya çıkacak. Vücudunun büyük bir kısmı yanan ve acılar içinde yaşam mücadelesi veren Kadriye Şamverdi'nin ağzından dökülenler, Kendal hakkında şaşırtıcı bir gerçeği ortaya koyacak. Karagül yeni bölümü, büyük sürprizleri ve çözülmeyi bekleyen sırlarıyla 18 Mart Cuma günü izleyici karşısına çıkacak.

KARAGÜL 113. BÖLÜM ÖZETİ

Sibel'in ölümüyle birlikte yeniden karşı karşıya kalan Kendal ve Kasım için yeni bir savaş başlar. Ancak bu kez kozlar Kasım'ın elindedir. Ölüm kalım savaşı veren Mehdi bebeğin velayeti Kasım'ın üzerindedir. Açtığı babalık davası henüz sonuçlanmayan Kendal, oğlunu Kasım'ın elinden kurtarabilecek mi? Fabrikayı ve ortalığı boş bulan Gülizar eline geçen her fırsatı değerlendirmeye kararlıdır. Şamverdi ailesine huzur vermemeye yeminli olan Gülizar yeni yaptığı plan için düğmeye basar. İyice köşeye sıkışan konak ahalisi girdikleri bu çıkmazdan nasıl kurtulacaklar? Annesinin ölümünden sonra neredeyse hayatla bağları koparan Ayşe'nin gözü döner ve Kendal'ı öldürmeye karar verir. Kadriye yıllardır içinde sakladığı sırrı İdris'e açıklar.... Dengeleri alt üst edecek olan bu sır, bütün Şamverdiler için yeni bir devrin başlangıcı mı olacak?

Karagül, başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. 29 Mart 2013 tarihinde yayınlanmaya başlanan dizi, ilk sezon finalini 14 Haziran 2013 akşamı yapmıştır. İkinci sezonu ise 20 Eylül 2013'te başlamış, 13 Haziran 2014'te sona ermiştir. Yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi rating puanı alırken sonraki bölümlerde rating puanı 17'e kadar çıkmıştır. Erkan Birgören'in senaryosunu yazdığı diziyi Murat Saraçoğlu ve Yardımcı Yönetmen olarak Günay Günaydın yönetmektedir. Dizi 3. sezona 19 Eylül Cuma 20.00'da başladı. Karagül Şuanda Toplamda 40 Ülkede yayınlanmaktadır. Global Agency diziyi Birçok ülkeden ellerinde Karagül posterleri ile gelerek Yayın haklarını satın almak istediklerini bildirdi, Karagül ilerde hedef olarak 100 ülkede yayınlanacaktır Avşar Film'in en çok Rekor kıran dizisidir Türkiye'de ise En pahalı Türk dizisidir ve 17 Reyting'lik rekoru ile adından oldukça söz ettiren yapımlardan biridir. Karagül dizisi için Türkiye'nin 4 büyük kanalı olan (Atv, Star Tv, Kanal D, Show Tv) Karagül'ün Muhteşem bir izleyici kitlesine sahip olduğu için ve her bölümde adrenalin olduğundan Reyting'lerin her bölümde oldukça yüksek olduğu açısından Avşar Film'e teklif etmiştir, Öyle ki her kanal çok büyük rakamalar da Fiyat biçmişler bölüm başına 2.1 teklif eden kanallar Avşar film'in teklifi geri çevirmesi sonucu yine kendi kanalı olan Fox Tv de 2.Milyonluk Bütçesi ile hala yayınlanmaya devam etmektedir. böylece Karagül Türk dizi tarihinde bölüm başına en çok hasılat eden tek dizidir.

Elleri, yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkûm etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle bir başına kalır.

Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor. Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz