Kaya Çilingiroğlu Hâkim karşısında: Beraat istiyorum Hâkim Bey!

Kaya Çilingiroğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Çilingiroğlu savcılık ifadesinde "Ekipler, evraklarını kontrol ettikten sonra alkolmetreyi üflememi istedi. 220 promili gösterdi. Ehliyetime 6 ay el konuldu ve 727 lira para cezası kesildi. Alkol yüksek çıktığı ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğüm gerekçesiyle Etiler Polis Merkezi'ne götürüldüm. Trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanmıyordum" diye kendini savundu.

Kaya Çilingiroğlu Hâkim karşısında: Beraat istiyorum Hâkim Bey!

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma sonunda Kaya Çilingiroğlu hakkında, 100 promilin üzerinde alkollü olduğu gerekçesiyle "Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altındayken araç kullanmak" suçundan iki yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'ALKOL ORANIMIN YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM'

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde görülen duruşmaya Kaya Çilingiroğlu ve avukatı katıldı. Çilingiroğlu hâkim karşısında, "Alkol oranımın yüksek olduğunu düşünmüyorum. Güvenli sürüş tekniğini kaybetmedim. Beraatimi istiyorum" dedi. Hakim, Kaya Çilingiroğlu'nu haklı bularak beraatine karar verildi.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz