Görüş Bildir

Kaya Çilingiroğlu sarışın bombasıyla el ele kol kola objektiflere takıldı! Kaya Çilingiroğlu kimdir, biyografisi?

Feraye Tanyolaç ile evliliği geçen yıl temmuz ayında sona eren Kaya Çilingiroğlu, önceki gece Karaköy’ün arka sokaklarında kız arkadaşıyla görüntülendi. El ele yürüdükleri sırada patlayan flaşlar, Çilingiroğlu’nu tedirgin etse de sevgilisi rahattı.

Kaya Çilingiroğlu sarışın bombasıyla el ele kol kola objektiflere takıldı! Kaya Çilingiroğlu kimdir, biyografisi?

Feraye Tanyolaç ile evliliği geçen yıl temmuz ayında sona eren Kaya Çilingiroğlu, önceki gece Karaköy’ün arka sokaklarında kız arkadaşıyla görüntülendi.

Kız arkadaşı, ünlü işadamının elini bir an için bıraksa da çok geçmeden bu kez onun koluna girip yeni ilişkiyi ilan etmiş oldu.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

1964 yılında Almanya'da doğmuştur. 1966 yılında İstanbul'a gelmiştir. Saint Michel Fransız Lisesi'nde lise eğitimine başlamasının ardından, iki yıl sonra Yıldız Lisesi'ne geçiş yaparak lise eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Tıp Fakültesine devam etmiştir ve fakülteyi dördüncü sınıfta bırakmıştır. 1985 yılından 1990 yılına kadar, balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleri yapmıştır. Yine bu süre içerisinde "2019" isimli bir radyonun ortaklığı ile bir GSM bayiliği ve başka bir reklam ajansına ortaklık yapmıştır. 1990 yılında Ayşem Saraçoğlu ile yaptığı evliliği bitirmiş ve 1993 yılında flört etmeye başladığı Hülya Avşar ile 1997 yılında Paris'te evlenmiştir. Bu evliliğinden, 1998 yılında Zehra adını verdikleri bir kız çocukları olmuştur. Çift 2005 yılında boşanmış ve Kaya Çilingiroğlu 2009 yılında Feraye Tanyolaç ile evlenmiştir. Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile evlendiğinde 2,5 yaşında bir erkek çocukları bulunmaktadır. Bu süre içerisinde, çok sık bir şekilde magazin gündeminde kalmışlardır.

Galatasaray Yüzme Şubesinde 8 yıl süreyle yüzücülük yapan Çilingiroğlu, ardından Türk Yüzme Millî Takımının kaptanlığı görevine kadar yükselmiştir. Ayrıca Çilingiroğlu'nun racketball ve golf sporlarında da Türkiye şampiyonlukları bulunmaktadır. Çilingiroğlu, Beşiktaş JK kongre üyesidir. (Vikipedi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi