Kayıplar Müge Anlı'dan sorulur!

Sabah kuşağının en çok izlenen programı olmayı başaran ve izleyenleri ekran başına kilitlemekte usta olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yine gündeme damga vurmayı başardı. Müge Anlı her zaman olduğu gibi kayıpları bulmada yine 1 numara olduğunu gösterdi ve öz annesini bulmak isteyen gence yardım elini uzatarak, Annesini bulmayı başardı. 21 yıllık sırrı Müge Anlı çözdü. İşte ayrıntılar…

Kayıplar Müge Anlı'dan sorulur!

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’e annesini aramak için gelmişti. Evlatlık olduğunu öğrendi. Gerçek ailesi canlı yayında bulundu. Mucizeler Müge Anlı'da gerçekleşmeye devam ediyor.

Sabah’ın haberine göre; Hafta içi her gün gündüz kuşağında en çok izlenen program olma unvanını elinde bulunduran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı dur durak bilmiyor.

Denizli'de yaşayan Mustafa Oğulcan Demirer hiç tanımadığı annesi Meltem Özdoğan'ı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Mustafa'nın ailesinden öğrendiği bilgilere göre Babası Necati Bey, Denizli'de Meltem hanımla evlenmiş ve 2,5 yıl sonra kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti. Bunun üzerine annesinin onu terk ettiğini düşünmüştü. Gerçekleri öğrenmek için Müge Anlı'ya gelen Mustafa, Meltem Özdoğan'ın öz annesi olmadığını, Denizli Acıpayam'da çobanlık yapan bir aileden evlatlık olarak alındığını öğrendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz