Kertenkele (28 Kasım) Son 43. Bölüm silah patladı -

ATV’nin en eğlenceli dizisi Kertenkele son bölüm (43. Bölüm) 28 Kasım Cumartesi akşamı izleyicisinin karşısına çıktı. Kertenkele 43. Bölümde büyük olaylar yaşandı. Kertenkele ve Ahmet Şimşek’in DNA’larının aynı çıktığı son bölümde Ünsal Kertenkele hırsı yüzünden suç işledi ve tutuklandı. Bölüm sonunda silah patladı, peki Ünsal mı öldü yoksa Kertenkele mi? İşte Kertenkele son 43. Bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu ayrıntıları haberimizde…

Kertenkele (28 Kasım) Son 43. Bölüm silah patladı -

28 Kasım Kertenkele 43. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Kertenkele son bölümde neler oldu sorusunun yanıtını sizler için derledik.

KERTENKELE 43. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kertenkele 42. Bölümünde geçtiğimiz hafta Kertenkele Melis’i ölümden kurtarmıştı. Buna şahit olan Zehra Kertenkele 43. Bölümde Kertenkele’ye kan kusturdu. Zehra Kertenkele’yi tek bir şartla affedecekti o da Melis’in evinden çıkması gerektiğiydi. Ünsal da Kertenkele’nin Ahmet Şimşek’in yerine geçtiğini bildi. Gözünü hırs bürüyen Ünsal Kertenkele’yi yakalamak isterken suç işledi ve tutuklandı. Ancak kaçan Ünsal Kertenkele’nin peşine düştü. Sokrat da Kertenkele’yi öldürmek için büyük bir plan yaptı. Kertenkele’yi tam kıskaca almıştı ki bilinmeyen bir el onu kurtardı. Onu kurtaran kişi Sokrat’a “Ahmet Şimşek’ten uzak dur, o bana lazım” dedi, Sokrat ise “O Ahmet Şimşek değil” dedi. Ancak o ekranda görünmeyen kişi Sokrat’a ne diyorsa onu yapması gerektiğini söyledi. Kertenkele 43. Bölüm sonunda ise evine giden Kertenkele evde Ünsal’ın kafasına silah dayamasıyla şoke oldu. Ünsal tetiği çekti tam Kertenkele’yi öldürecekti ki o an ekran evin dışına verildi ve silah sesi geldi. Ünsal öldü mü, Kertenkele öldü mü soruları elbette ki Google’da aranıyor. Ancak dizinin baş kahramanı Kertenkele’nin ölmeyeceği aşikar. İşte Kertenkele son bölüm (43. Bölüm) izleme linki haberimizde.

KERTENKELE 43. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz