Görüş Bildir

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 76. bölüm özeti ile fragmanı

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 76. bölümü ile Cumartesi gecesiine damgasını vurdu. İşte yaşananla ve yeni bölüm fragmanı detayı

Kertenkele

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 76. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Geçtiğimiz sezon bitme sahnesi ile çokça konuşulan dizinun dün akşam ki bölümünde inanılmaz dakikalar yaşandı. Zeynep ve Murat Komiser arasında yakınlık görenleri hayret ettirirken, yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylara da ulaşıldı.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstlendiği Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kertenkele "Yeniden Doğuş" 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal, Fatih Doğan, Seda Tosun, Turabi Çamkıran, Dilşad Şimşek ve Umut Oğuz'un yer aldığı Kertenkele "Yeniden Doğuş" 76. yeni bölümü ile 22 Ekim 2016 Cumartesi akşamı ekrana geldi. Kertenkele Yeniden Doğuş dizisi son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kertenkele "Yeniden Doğuş" 77. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

KOD ADI KERTENKELE OPERASYONU

Kertenkele 76. bölümde; Zehra’nın mezarı başında gizemli bir adamla karşılaşanZeynep adamı kovalarken Zehra ve Ziya’nın nişan yüzüğünü bulur.

Zehra'nın mezarı başında gizemli bir adamla karşılaşan Zeynep adamı kovalarken Zehra ve Ziya'nın nişan yüzüğünü bulur. Nişan yüzüğünü kaybedip daha sonra Zeynep'te gören Murat yüzüğünü geri almak için her yolu deneyecektir. Murat, Kara Faruk maskesini giyip Zeynep'in odasına girince işler iyice karışır. Kara Faruk geri dönmüştür! Komiser Yılmaz ve malikâne halkı Kara Faruk'un peşine düşer. Öte yandan Deli Meryem'i kıskanan Gizem, Hicabi'den aşkını minareden herkese ilan etmesini ister. Hicabi minareye çıkar ancak olaylar hiç umulmadığı şekilde gelişir. Kertenkele'nin yaşadığına inanan Yılmaz Komiser ise nişan yüzüğü üzerinden zekice bir tuzak kurar. Kertenkele nişan yüzüğünü Zeynep'ten aldığı anda yakalanacaktır!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir