Görüş Bildir

Kiralık Aşk 60. yeni bölüm fragmanı Pamir herkesi heyecanlandırdı

Cuma akşamlarınını sevilen dizisi Kiralık Aşk . yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Pamir Defne Ömer arasındaki yaşanacaklar

Kiralık Aşk 60. yeni bölüm fragmanı Pamir herkesi heyecanlandırdı

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk 60. yeni bölüm 2. fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. Ömer Defne ve Pamir üçlüsü arasında olacaklar dizinin bu haftaki bölümüne damgasını vuracak.

Yapımcılığını Ortaks Film’in üstlendiği, başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, levent ülgen, Kerem Fırtına ve Sanem Yeles’in yer aldığı Kiralık aşk 60. yeni bölümü ile bu akşam star'da izleyiciyle buluşacak.

KİRALIK AŞK 60. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk 60. yeni bölümünde, Bahis kapalı, artık tüm kartlar açıldı. Ömer, Pamir’in Kiralık Aşk olduğunu öğrendikten sonra bunu Defne’ye söylüyor mu? Pamir, Ömer’in Defne’ye gideceğinden emin ve o da kozlarını öne sürüyor. Heyecan dolu kaçış, kovalamaca ve aksiyonlu bölümde sır perdesini kim aralıyor?

Bir yanda Kiralık Aşk gerçeği yer yakarken, diğer yanda Defne’nin başına gelen olay birçok sürprizi de beraberinde getiriyor. Defne’ye bu durumda aşkla ve şevkatle bakan kim? Pamir, Ömer, Defne üçgeni yine nefesleri kesiyor… Defne Ömer yakınlaşması görülmeye değer… Defne ve Ömer aşkı yine doludizgin… Aşk kaldığı yerden devam ediyor!

Neriman Oyun için kendinden daha güçlü bir ortak seçtiği için pişman. Pamir şimdi oyunun neresinde? İso, artık Ayşegül’ün sevgisinden emin ve ne yapacağını şaşırmış durumda. Bilmediği sularda kaybolan İso’nun sürpriz dert ortağı hepimizi şaşırtıyor.

Büyük aşklar mücadeleyi sever, çünkü her engelden sonra aşk biraz daha güçlenir. Peki Ömer bu mücadelenin kazananı olacak mı? sorusu Kiralık Aşk 60. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir