Görüş Bildir

Kiralık Aşk 1. bölüm fragmanı -(Mucizenin adı Aşk!)

Televizyon kanallarında yaz sezonu açıldı. Dizi yapımcıları ve televizyon kanalları yaz sezonunda kalıcı olacak yapımlar yapmaya çalışırken, usta oyuncuların rol aldıkları yapımlar da görücüye çıkmaya başladı. Star Tv’de bu Cuma günü yayınlanmaya başlayacak olan Kiralık Aşk dizisi de bunlardan biri…

Kiralık Aşk 1. bölüm fragmanı -(Mucizenin adı Aşk!)

Star Tv yaz sezonunun ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk gibi oyuncular yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın da yapımcısı olan Müge Turalı’nın yeni şirketi Ortaks Yapım üstlenirken, Senaryosu Meriç Acemi yazıyor.

Sıradan bir garson kız olan Defne’nin borç batağına girdiği günlerde aldığı ilginç ve sürpriz bir teklifle tüm hayatı değişir…

KİRALIK AŞK 1.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 1. BÖLÜM ÖZETİ

Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri Ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır. Amaçları Ömer’i evlendirip, karşılığında Necmi’ nin babası Hulusi Bey’ in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne’yi bulur ve onu Ömer için hazırlayıp, bildiği herşeyi öğretecektir.

Ömer, çok etkileyici fakat bir o kadar da zor bir adamdır.

Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir? Defne hala başına gelen bu mucizeye inanamamaktadır. Oysa aşk mucizenin ta kendisidir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi