Görüş Bildir

Kiralık Aşk 34. Yeni bölüm fragmanı (Ömer bunalımda) -

Kiralık Aşk 34. Bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı hemen 33. Bölüm sonunda yayınlandı. 33. Bölüm’de aynı evde yaşayan ve birbirini çok seven Ömer ve Defne’nin yeni bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzere birbirlerine sevgi sözcükleri fısıldıyorlar. Ömer Defne’ye birlikte yaşamanın nasıl olduğunu soruyor. İşte Kiralık Aşk 34. Yeni bölüm fragmanı izleme şansı…

Kiralık Aşk 34. Yeni bölüm fragmanı (Ömer bunalımda) -

RECEP KAYA

Kiralık Aşk 34. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı izlediğinizde göreceğiniz üzere; Neriman Ömer’e Defne ile yakınlaşıp kaynaşmasını ve romans olmalarını öneriyor. Ömer ise konuşmalardan rahatsızlık duyuyor. Defne Ömer’in odasına giriyor ve “Kötü bir şey mi oldu sabah da evden erken çıkmışsın seni göremeyince merak ettim” diyor. Ömer ise Defne’ye “Benimle yaşamak nasıl gidiyor” diye soruyor Defneden çok güzel cevabını alıyor Ömer. Ömer bunalımdaymış gibi Defne’ye sıkıldın mı benden, beni özledin mi gibi sorular soruyor. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı izleyenler Ömer’in bunalımdaolduğunu görecek. Defne de Ömer’e “Zaten senin canın ne isterse biz onu yaşıyoruz” diyor. Kiralık Aşk 34. Yeni bölüm fragmanını linkten izleyebilirsiniz.

KİRALIK AŞK 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KİRALIK AŞK 33. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Bu hafta 12 Şubat 2016 Kiralık Aşk 33. Bölümünde; Ömer ve Defne birbiriyle yakınlaşmaya çalışırken, dedikoducu Neriman ve Koriş de Ömer ve Defne’nin arasında neler olup bittiğini öğrenmek ve işi bir an önce nihayete erdirmek için ellerinden geleni yapıyorlardı. Bu arada Ömer ve Sinan’ın ortak şirketi Passionis zor günler geçiriyordu. Kiralık Aşk izleyicisi bir darbe de Yasemin’den gelecek diye beklerken, Yasemin işi değil aşkı seçti ve sevdiği adam Sinan’ın şirketi için elinden geleni yaptı. Ömer ise Passionis’i kurtarmak için Deniz Tranba ile iletişime geçti. Ömer, çizdiği tasarımları Tranba’ya dünya paraya sattı. Deniz bu durumdan hoşnuttu ancak Ömer’in zekası Deniz’e pahalıya mal oldu. Çünkü Deniz’in şirketi Tranba Ömer’in çizdiği tasarımları üretemiyordu. Deniz deliye dönerken, Ömer’e hesap sormaya gittiğinde gerçeği anladı ve ‘Ne ekersen onu biçersin’ tarzında Ömer ona güzel bir ders verdi. Bu arada Ömer ve Defne birlikte yaşıyorlardı. Ömer eve döndüğünde mutfak masrafı yapmış ve çiçek almıştı Defne için. Ancak bir an Defne’yi göremeyen Ömer nerdeyse sinirden ağlayacaktı ki Defne bahçede çiçeklere bakıyordu. Defne Ömer’e seslendiğinde Ömer Defne’ye koşar adımlarla giderek öpüştüler ve Kiralık Aşk 33. Bölüm’de orada bitti. Kiralık Aşk 33. Son bölüm izleme linki..

KİRALIK AŞK KONUSU

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

KİRALIK AŞK HANGİ OYUNCU HANGİ ROLDE?

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi                                  

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

Ayberk Atilla - Sadri Usta

Melisa Şenolsun - Sude İplikçi

Leyla Lydia Tuğutlu - İz (konuk oyuncu)

Devrim Yalçın - Deniz Tranba (konuk oyuncu)

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan Topal

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi