Görüş Bildir

Kiralık Aşk Son 21. Bölüm (13 Kasım) - Defne ve Ömer’in sınavı

Star TV’nin en çok izlenen, hem Twitter’da hem de Google’da her bölümüyle trend olan Kiralık Aşk dizisinin 21. Bölümü 13 Kasım Cuma akşamı hayranlarıyla buluştu. Kiralık Aşk son 21. Bölüm’de Defne ve Ömer’in birbirlerine olan güven sınavı vardı. Kiralık Aşk 21. Bölümde neler oldu diye merak edenlerin ve Kiralık Aşk son bölüm tek parça izlemek isteyenlerin adresi burası.

Kiralık Aşk Son 21. Bölüm (13 Kasım) - Defne ve Ömer’in sınavı

Defne ve Ömer’in aşk hikayesinin izleyicisini ekrana bağladığı Kiralık Aşk 21. Bölüm (son bölüm) yayınlandı. Kiralık Aşk son bölüm izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için detaylar aşağıda…

ÖMER VE DEFNE’NİN GÜVEN SINAVI

Geçtiğimiz hafta Ömer ve Defne bölüm sonunda dans etmiş ve Ömer Defne’ye evlilik teklifi etmişti. Birbirlerine bakınca içi geçen ve aşk sarhoşluğuyla deli divane olan Ömer ve Defne çiftinin evlilik yolundaki en önemli sınavı tabii ki güven sorunuydu. Ömer bu sorunu aşmaya çalışsa da Defne’nin kendisinden bir şeyler sakladığını düşünmeden edemiyordu. Banka’dan kredi çekmeye çalışan Defne’ye Koray yetişti. Koray mankenlik için Defne’yi ikna etmeyi başardı.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DENİZ TRANBA RAHAT DURMUYOR

Ömer ile Sinan’ın baş düşmanı Deniz Tranba rahat durmuyor yine. Passionis’i kopma noktasına getiren ancak sonunda yine hüsran yaşayan Deniz bu kez asistan noktasından içeri sızma peşinde. Yasemin’in asistanı Derya’yı kafaya alan ve onun ağzından rahatlıkla Passionis’te neler olduğunu öğrenen Deniz de Defne’nin paraya ihtiyacı olduğunu düşündü.

DEFNE SARHOŞ

Ömer ve Defne evde yemek yerken birden bire şarap bitti. Ömer de Defne’yi aldığı gibi şarapçı arkadaşına gitti. Defne önüne gelen şarabı içince zil zurna sarhoş oldu ve onun bu hali Ömer’in kendisine daha çok aşık olmasına neden oldu.

AYRILIK HABERİ BASINA SIZACAK MI?

Ömer ve Sinan ayrılıyor haberlerinin basına sızacağını Feryal önceden Passionis’e duyurdu. Sinan ve Ömer bu durumun sıkıntı yaratacağından emin ancak engel olmak için planlar yapmaya başladılar.

YASEMİN PASSİONİS’TE KALIYOR

Ömer ve Sinan basına sızmasını engellemek istedikleri haber için tek çare olarak Yasemin’i bulurlar. Yasemin zamanla kendini affettirebileceğini söyleyerek, haberin basına sızmasını engelleyeceğinin garantisini de verdi.

BİR KARAR VER DEFNE ARTIK!

Ömer, Defne’nin Sinan’dan zam istemesine, Koray’dan istediği mankenlik ücretine anlam veremeyince sinirlenip Defne’ye çattı. “Benden ne saklıyorsun” diye çıkışan Ömer, Defne’ye “Bir karar ver artık, beni sevip sevmediğine bir karar ver” dedi. Defne ise ağlayarak, “Ben artık iflah olmam” dedi ve evde kös kös oturdu. Defne’nin ne için para aradığı ise aşikâr. Neriman Hanım’a olan borcunu ödeyip Ömer’le evlenmekti tek amacı. Ömer ve Defne’nin bu sınavdan nasıl çıkacakları büyük merak konusu.

DENİZ TRANBA DEFNE’NİN EVİNDE!

Deniz Tranba Defne’nin paraya ihtiyacı olduğunu sezerek, Defne’nin evine gitti. Sinsi planlar peşinde koşan Deniz, Defne’ye “Korkma benden Defne” diyerek içeri girdi. Bakalım gelecek bölümde Defne Deniz Tranba’ya nasıl bir cevap verecek?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi