Görüş Bildir

Kiralık Aşk yeni bölüm (3. Bölüm) fragmanı - Ömer'in imtihanı!

Star TV’nin yaz dizilerinden olan ve reytinglerde dün akşam Birinciliği Survivor’dan alan fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kiralık Aşk 3. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Ömer ve Defne’nin birbirlerine olan hislerinin ileride aşka dönüşeceği anlatılan hikaye, diziye olan bağlılığı artırdı. İşte 3 Temmuz Kiralık Aşk 3. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı ayrıntıları…

Kiralık Aşk yeni bölüm (3. Bölüm) fragmanı - Ömer'in imtihanı!

Yaz dizilerinden henüz 2. Bölümü ile reytinglerde büyük bir başarı yakalayan ve tüm rakiplerini geride bırakarak 1. Olan fenomen olmaya aday dizi Kiralık Aşk 3. Bölümü ile de izleyicilerine keyifli anlar yaşatıyor. Defne’nin sakarlıkları izleyicileri gülme krizine sokarken, Ömer’in Defne’ye olan hislerine anlam verememesi ise izleyici diziye bağlayan başka bir etken. 3. Bölüm'de ise Ömer'in yine Defne ile imtihanı var.

KİRALIK AŞK 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KİRALIK AŞK 2. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne'yi burada bin bir türlü aksilik bekliyordu. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye akıl verdi.

Defne, Ömer’in kalbini çalmanın yanı sıra, sakarlıklarıyla bütün çekimi mahvedince işler karışmıştı. İmdadına Neriman’ın işbirlikçisi Sinan yetişir. Ömer ise, Defne’ye karşı duyduğu hislere bir türlü anlam veremiyordu. Bu saf ve sakar kız, sanki uzaydan inmiş bir iyilik meleği gibidir. Öte yandan Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmayı fark eden Yasemin, bu gidişi durdurmak için kolları sıvar.

KİRALIK AŞK 2. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi