Kiralık Aşk’a bomba gibi transfer

Star Tv'nin yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören dizisi Kiralık Aşk'a yeni bir oyuncu katıldı.

Kiralık Aşk’a bomba gibi transfer

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in gibi isimlerin yer aldığı Kiralık aşk'ın oyuncu kadrosuna 'Gudubet' karakteriyle daha önce 'Yedi Numara, 'Kahve Bahane've 'Haneler' gibi yapımlarda rol alan tiyatro oyuncusu Gülden Güney dahil oldu.

Kiralık Aşk Alp karakteri hayat veren yeni oyuncu olarak katılan Mert Baksi ise; Cast ve Directör olarak çalışmakta. Hakkında çok bilgi bulunmayan Alp sürekli Kiralık Aşk setinde yer alıyor. Kiralık Aşk Alp dizide kalıcı olabileceği konuşuluyor.

Kiralık Aşk

Kiralık Aşk, baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

Gülden Güney Kimdir?

İlk olarak okul yıllarımda tanıştım tiyatroyla. Seçmeleri yapan kurul, okul öğretmenlerimizden oluşuyordu. Bu insanların tiyatroyla alakası yoktu. Sonra bizi seçip genel bilgiler vermeye başladılar. Mesala sufle nedir? Belki de tatlı dememizi bekliyorlardı ama bizdeki bilgi ve heyecanı görünce onlar da ikna oldu. Yıl 1996... Turgut Özakman’ın Töre adlı oyunuyla liseler arası tiyatro yarışmasına katıldık ve dereceye girdik. Daha sonraları animasyon ve çocuk tiyatrosu oyunculuğuyla devam etti tiyatroyla ilişkim. Her acemi gibi ilk rolüm palyaço idi.

Konservatuarlı değilim, işletme okudum. Ama tiyatro öyle bir aşk ki, maddiyatı düşünmeden, belki hemen kazanacağım parayı, seneler sonrasına erteleyerek tiyatroya başladım. Yeteneğimi de taklit yaparak tespit ettim. Mesela Yasemin Yalçın’ın çok fazla taklidini yaptım. Beni de ona benzetiyorlar zaten. Ama her zaman söylerim, Yasemin Yalçın’ın başka bir benzeri olmayacaktır.

Tam anlamıyla tiyatroya girmemin sebebi Oya Yüce ile tanışmamdır. “Ben bu işi yapmak istiyorum” dedim. Tamamen yeteneğe dayanan bir sanat olduğundan, yeteneğime bakarak becerebileceğime inandılar. Tiyatroda istediğin kadar teorik eğitim al, eğer yeteneğin yoksa yapamazsın ama yetenekle teoriyi birleştirmek da şart. Profesyonel olarak Tiyatro Taksim’i kurduk. Sonra dizi olarak “7 Numara” geldi. Konservatuardan alamadığım eğitimi, profesyonel hocalardan alarak kendimi geliştiriyorum.

Diziler

* Yam Yom Yum

* 7 Numara (dizi)

* Havadan Sudan

* Hatırla Sevgili

* Ters Köşe

* "Üvey Aile" Fox Dizi Oyuncu 2008

* Ayışığı Star tv Dizi Oyuncu 2008

Kaynak: Diyarbakır Söz