Kiralık Aşk'ın yakışıklı Ömer'i Barış Arduç'a soğuk duş, Gupse Özay pılısını pırtısını topladı gitti! Barış Arduç kimdir?

Star TV’nin yayınladığı Kiralık Aşk’ın Ömer’i yani barış Barış Arduç ile ayrıldıkları söylenen Gupse Özay, sevgilisiyle yaşadığı Cihangir'deki evinden taşınarak Etiler'e yerleşti. Bir dönem Kanal D’de yayınlanan Yalan Dünya’ dizisinin deli dolu oyuncusu ve Dacia’nın reklam yüzü olan başarılı sanatçı Gupse Özay'ın hayatında bu aralar büyük bir değişim var.

Kiralık Aşk'ın yakışıklı Ömer'i Barış Arduç'a soğuk duş, Gupse Özay pılısını pırtısını topladı gitti! Barış Arduç kimdir?

Güzeller güzeli Gupse Özay 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Star TV’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk’ta Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi.

Evi değiştirdi

Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisi Barış Arduç’la birlikte yaşadığı sanat kariyeri boyunca yaşamını sürdürdüğü Cihangir'deki evinden taşındı.

Paparazilerden kaçtı

Entelektüel merkezli Cihangir'den elit kesime hitap eden Etiler'e yerleşen oyuncunun bu kararı almasında paparazzilerin etkili olduğu olduğu söylendi. Eski mahallesinde magazinciler tarafından sürekli olarak görüntülenen ve bu durumdan oldukça rahatsız olan Özay'ın gözlerden uzak bir yaşam sürmek için böyle bir radikal karar aldığı öğrenildi.

Kiralık Aşk

Kiralık Aşk, baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

Yalan Dünya

Yalan Dünya, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan ve D Productions tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilen Türk durum komedisidir.

Barış Arduç Biyografisi

Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i Barış Arduç son günlerin en popüler oyuncusu olmaya devam ediyor. Elçin Sangu ile başrol oynayan Barış Arduç 28 yaşında. Deliha filminde rol alırken Gupse Özay ile aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç aşkına devam ediyor. Oyunculuğa başlamadan önce Barış Arduç pek çok spor le ilgilenmiş.

Barış Arduç son günlerin en çok merak edilen isimlerinden olmaya devam ediyor. Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile çok beğenilen Barış Arduç 9 Ekim 1987 doğumlu. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Barış Arduç bugüne kadar pek çok spor ile uğraşmış. Barış Arduç Deliha filminden bu yana Gupse Özay ile aşk yaşıyor.

Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Barış Arduç son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Bugüne kadar pek çok dizide oynayan Barış Arduç Kiralık Aşk dizisinde oynadığı karakter ile herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Deliha filminden bu yana oyuncu Gupse Özay ile aşk yaşayan Barış Arduç'un evliliğe doğru giden bir ilişkisi var. 1987 İstanul doğumlu olan Barış Arduç bugüne kadar pek çok spor dalı ile uğraşmıştır. Son günlerin merak edilen ismi Barış Arduç hakkında merak edilen tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle.

Kaynak: Diyarbakır Söz