Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı- Öykü’ye kötü sürpriz!

Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (yeni bölüm) 6 Haziran fragmanı da yayınlandı. Her bölümüyle harikalar yaratan ve reytinglerde de üst sıraları zorlayan Kiraz Mevsimi’nin yeni bölüm fragmanında ilginç gelişmelerin yaşandığını görebiliyoruz. İşte Kiraz Mevsimi yeni bölüm (48. Bölüm) fragman izleme şansı…

Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı- Öykü’ye kötü sürpriz!

NAİF DURGUN

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez komedi aşk dizisi Kiraz Mevsimi’nde sürpriz gelişmeler var. 6 Haziran’da ekranlarımıza konuk olacak Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (yeni bölüm) yine ekran başına kilitleyecek. Peki, ama geçtiğimiz bölümde yani Kiraz Mevsimi 47. Bölüm’de neler yaşanmıştı bir hatırlayalım.

KİRAZ MEVSİMİ 47. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Öykü defilenin başarısının mutluluğu içerisindeyken Mete hastanede zor zamanlar geçiriyordu. Ciddi bir ameliyata giren Mete’nin yanında sadece babası ve Işık var. Öykü, Ayaz, Sibel, Burcu ve Emre bir tatili hak ettiklerine karar verdi. Emre’nin köydeki sütkardeşinin düğünü tatillerini köyde geçirme kararı almalarına da neden oldu. Ama orada da heyecanlı ve maceralı günler beklemektedir. Sütkardeşi gerçek aşkına kavuşturmak isteyen gençler bunu başarırlar. Ama onları bekleyen daha zorlu bir sınav vardır. Çünkü Sibel’in sancıları tutmuştur ve hastaneye yetişmeleri imkânsızdı. Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (yeni bölüm) fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kiraz Mevsimi yeni bölüm (48. Bölüm)üyle 6 Haziran Cumartesi 20.15'te FOX TV’de!

KİRAZ MEVSİMİ 48. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANI               

Kaynak: Diyarbakır Söz