Kırgın Çiçekler son bölüm özeti! Kırgın Çiçekler 21. bölüm fragmanı Şok Kaderi'in intihar sahnesi

ATV' nin en çok izlenen dizileri arasında kesinlikle ilk sıralarda olan Kırgın Çiçekler' in yayınlanan 20. bölüm özeti ve 21. bölüm fragmanı detayı haberimizde. Bu hafta intihar vukusu ile sarsılan Kırgın Çiçekler' de son nasıl olacak. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı

Kırgın Çiçekler son bölüm özeti! Kırgın Çiçekler 21. bölüm fragmanı Şok Kaderi'in intihar sahnesi

ATV' nin en çok izlenen dizileri arasında kesinlikle ilk sıralarda olan Kırgın Çiçekler' in yayınlanan 20. bölüm özeti ve 21. bölüm fragmanı detayı haberimizde. Bu hafta intihar vukusu ile sarsılan Kırgın Çiçekler' de son nasıl olacak. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 20. Bölüm Özeti  

Kızlar Banu'nun intihar haberiyle hastaneye koşar. Songül suçluluk duygusuyla kıvranmaktadır. Kader'e gerçeği söyleyince arkadaşlıkları bitme noktasına gelir. Gökhan her yerde babasını ararken Necmi valizi elinde yanlarına gelir. Cemre'nin halası Emel, Nazan'ın mirasın üzerine yattığını öğrenerek Nazan'ın kapısına dayanır. İyice köşeye sıkışan Nazan, Serkan'a her şeyi anlatmaya karar verir. Halası aniden ortaya çıkıp onu yetimhaneden almak isteyince Cemre'nin aklı karışır. Onu yetimhaneye bırakan halasına mı yoksa arkadaşlarına mı tutunmalıdır?

Kırgın Çiçekler dizisi, ATV ekranlarında yayına devam ederken bir yandan ise seyirciler tarafından dizide oynayan tüm oyuncular ve rolleri merak ediliyor. Oyuncu ad-soyadı ve rolleri parantez içinde şöyledir: İpek Karapınar (Feride), Özgür Çevik (Toprak), Mehmet Aytaç (Serkan), Biran Damla Yılmaz (Eylül), Veda Yurtsever (Nazan), Derya Artemel (Masude). Hazar Motan (Cemre), Çağla Irmak (Kader), Zeynep Irgat (Hediye), Aleyna Solaker (Meral), Nil Keser (Defne), Sacide Taşaner (Neriman), Gökçe Yıldız (Songül), Furkan Andıç ve son olarak Büşra’dır.

Kaynak: Diyarbakır Söz